„Jis galutinai prarado adekvatumą“: artimas Putinui šaltinis atskleidė, kokį ultimatumą diktatorius iškėlė savo aplinkai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-01-31 23:28
Tikras agento mentalitetas - "eiti iki galo". a) netikėtumo efektas neveiksmingas - vakarai turi akis ir ausis; b) jėgos efektas neveiksmingas - vakarai gan vieningi ir galingi; c) sekinimo efektas ? - vakarams tuštėja sandėliai, kai kurios šalys jau atsisakė tiekti ginklus, nes neturi ką; d)žvalgybos elementas - rusija tikisi nušvilpti vakarų technologijas, taktiką ir pan.; e) užsitesęs konfliktas - vokietija jau parodė savo galimybių ribas, kas sekantis? f) masinis puolimas - vakarai gan lėtai reaguoja į situaciją bent jau viešumoje. Kodėl Putinas jaučiasi saugus? Jis panaudos branduolinį ginklą, kariniams veiksmams persikėlus į Rusijos teritoriją arba bent jau taip mano.
Senas kareivis 2023-02-01 01:32
Sveiki, vanduo4. Linkiu laimės ir sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems. Dėl punktų A, B, C, D sutinku. Dėl E: NATO - ne vient Vokietija. Jinai jau seniai yra pacifistė. Ją nuo ruskyno saugo Lenkija. Dėl punkto F: Vakarai ilgai kinko žirgus, bet paskui duoda 3,14zdy visokioms ordoms ir hitleriams. Viešumoje dirba politikai. Lenkai 200+ tankų padovanojo Ukrainai, ir tik po to viešai paskelbė.