„Tikriausiai ten buvo snaiperis“ - Strelkovas atskleidė paprastą būdą, kaip akimirksniu atpažinti V. Putino antrininką (Video)  ()

Rusijos teroristas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas patvirtino, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas turi antrininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas bijo žmonių ir neprisileidžia net aukštų jo paties režimo pareigūnų. Tai pasakojo į atsargą išėjęs Rusijos FSB karininkas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas).

Jis tikina, kad Putinas naudojasi dubleriais susitikimams su „paprastais žmonėmis“. Tokių susitikimų formatas ir dalyviai padeda Girkinui nustatyti, ar matomas tikrasis diktatorius, ar tik jo antrininkas.

„Tikrasis Vladimiras Vladimirovičius Putinas per Kalėdas Kremliaus bažnyčioje buvo vienas. Vienas! Kunigai bijojo prie jo prieiti. Tikriausiai ten sėdėjo snaiperis ir perspėjo, kad nušaus, jei jie priartės arčiau nei 20 metrų. Tai yra tikrasis Vladimiras Vladimirovičius. Kai rodo, kaip jis priima ministrus, sėdi viename stalo gale ir žiūri pro žiūronus, kas ten... Ten tikrasis“, – sakė Strelkovas.

 

Bet ordinų dalinimai ir kitaip imituoti susitikimai su žmonėmis – tai, pasak Strelkovo, yra dublerių darbas. Diktatorius jų turi keletą, mano karo nusikaltėlis. „Iš karto, kai tariamai matau Putiną minioje, iškart suprantu, kad kalbame apie dublerį“, – pasidalijo Girkinas.

(96)
(7)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: