[Žinios trumpai] „Jis visada kaip ant delno“: netikėta nuomonė, kodėl Vakarai iki šiol nelikvidavo Putino (Video)  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas aiškiai ir suprantamai atsakė į klausimą, kodėl Vakarai dar nepašalino Kremliaus vadovo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas, paklaustas, kiek antrininkų turi V. Putinas, kategoriškai pareiškė, kad nebuvo nei vieno. Dmitrijus Gordonas argumentavo savo nuomonę taip: „Esu tikras, jog visos kalbos apie V. Putino dvynius yra nepagrįstos. Jis neturi dvynių. Tai neįmanoma. Kaip jūs tai įsivaizduojate? Įvaldyti viską iki tokio lygio?"

Dmitrijaus Gordono interviu „Naujienų fabrikui" galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Vasilijus Golovanovas užsiminė, kad galbūt V. Putino dubleriai būtų naudojami Kremliaus vadovui apsaugoti, rodant juos kaip tikrąjį Rusijos Federacijos prezidentą tais atvejais, kai tikrajam diktatoriui reikia kur nors išvykti. Pavyzdžiui, į vieną mašiną įsodino antrininką, o į kitą – patį V. Putiną.

Atsakydamas į tai, ką išgirdo, Dmitrijus Gordonas atkirto fraze: „Tai beprasmiška, ir aš paaiškinsiu kodėl. Naudojant techniką, kurią turi mūsų draugai vakariečiai, jis yra visur matomas". Tuomet televizijos laidų vedėjas nesusilaikė ir savo svečio paklausė: „Kodėl tada jis vis dar kvėpuoja?"

 

Žinomas žurnalistas pasakė: „Na, nes Vakarų šalyse nėra tokios tradicijos žudyti didelių šalių lyderius".

Vasilijus Golovanovas juokavo, jog tokią tradiciją galima pradėti. Kolegė jį palaikė ir šypsodamasi pasakė: „Neprieštaraučiau. Jūs tikriausiai irgi, bet kažkas, ko gero, stabdo. Yra keletas varžančių faktorių".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(4)
(60)

Komentarai ()