Kremlius skubiai prašo derybų su Ukraina: skelbiama, kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-02-02 12:35
Teroristas užgrobia pusę buto ir sako" „noriu derybų. Nematau iš buto šeimininko tikro noro derėtis“. Tada ateina kaimynas ir sako: geriau atiduok ta pusę buto, nes susprogdins dar namą. Geriau taika. Bet yra ir kaimynų, kurie perduoda ginklus buto šeiminkui, kad jis galėtų išvyti arba nugalėti teroristą. Teisingiausia būtų - visiems kaimynams susivienyti ir tiesiogiai veikti prieš teroristą - jį reikia nukauti.
Laurynas19 2023-02-02 16:23
Šiaip įdomi kiekvieno nuomonė. Kodėl karas Ukrainoje buvo pradėtas grynai kai "pasibaigė" pandemija? "G paso" panaikinimas lietuvoje ir pan. A) Tik sutapimas. B) putinas planavo tai. Matė vakcinacijos tempus ir norėdamas apsaugoti savo karius, karo pradžios datą nustatė pagal tai. C) ? P.S nelenkiu link jokios sąmokslo teorijos. Tiesiog įdomi nuomonė. Ar putinas toks geras, kad saugojo savo karius ar tiesiog jam taip sutapo.
vyt 2023-02-02 16:35
"Bet jeigu Kyjivo režimas yra pasirengęs tikroms deryboms. Mes to nematome", – sakė V. Putino režimo atstovė. " Tai ir yra išankstinė sąlyga.
vyt 2023-02-02 16:48
apsaugoti karius nuo ko
kestutisz 2023-02-02 16:50
Na čia jau kaip anekdotas :) O šiaip labiausiai patiko kažkuri versija, kad na jis ir šiaip toks marazmatikas, o dar bunkeryje dėl to paties covido prasėdėjo kiek, tai negalėjo neatsiiepti psichikai. Juolab kad 2014'tais tai jam fantastiškai pavyko.
Laurynas19 2023-02-02 17:09
Tu gal po akmeniu gyvenai. Kovido. Reikia atstumo laikytis, kad neplistų virusas, o to atstumo nelabai yra Tanke po keturis/penkis sėdint.
Dannas3 2023-02-02 18:13
Kariuomene pradejo telkti, daug anksciau, kai dar pandemijos pabaigos nesimate. Ir taip covidas tikrai nepridejo jiems stiprybes, nes buvo gerai isisukes i stovyklas.
Laurynas19 2023-02-02 18:23
vanduo4 2023-02-02 23:53
- Tos derybos skirtos vietinei publikai. Dabar Rusija saviems skelbia jog kovoja su blogiu, kuris nori sunaikinti Rusiją. Wagner net video įrašė - kaip kviečia Amerikiečius prisijungti kovoje prie JAV velnią; - Jis puikiai supranta jog nebus jokių derybų; - Beje jie skuba pulti kol Ukraina negavo pastiprinimo. Įdomu kokį puolimą suorganizuos Vasario pabaigoje? Sako jog turėtų būti masinis - ūūūūūūūūūraaaaaaaa; - Jau jeigu šitas nepasiseks - rusiškasis mitas žlugęs. Jau dabar jų žūstą apie 1000 kasdine. Kas bus tada? P.s. ar matėt - Rusija internetu organizuoja balsavimus dėl atskirų regionų nepriklausomybės. Įtariu kad pagrindinius balsavusius iššaudys; Kinijoje tai vadina - "musių daužymo metas", Izraelyje - "žolės pjovimas", JAV - teroristų naikinimas.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-03 07:53
, nebūtų prasidėjęs karas, dar dabar Šimonytė čia visus su šūdais maišytų Puikiai atsimenu kaip prasidėjus karui pasikeitė jos veidas prieš visuomenę: vieną dieną priverstinai suvakcinuoti visus pasiryžusi, kitą dieną jau mandagiai prašo išlikti santūriais prieš Lietuvoje esančius rusakalbius - nereikia provokuoti, skatinti tautinės neapykantos ir t.t... Greitai bl apsivertė mąstymas karo fone.
immortallt 2023-02-03 08:29
Pataloginis, tikrai jaučia kažkokį malonumą vis visur kišdamas COVID'ą ir vakcinaciją. Vanduo, tokius balsavimus suorganizuoti gali bet kas pasaulyje, turėdamas minimalius kompiuterinio raštingumo gebėjimus. Ir koks ten gali būti masinis puolimas, kai aviacijos ir net tankų didžiąją dalį ir labiausiai patyrusius karius jau praradę, o ukrainiečiai tiek įsitvirtinę daug geriau nei bet kada, tiek ir ginklų daugiau, tiek ir karių patyrusių ženkliai daugiau įgiję.
Dannas3 2023-02-03 10:41
Ka jus cia sito portaliukscio kliedesius rimtu veidu komentuojat, neturit kitu informacijos saltiniu? Kokios ble derybos. Rusai kad ir kiek praranda gyvosios jegos ir technikos, bet stumiasi i prieki po truputi ir dabartinej stadijoj toli grazu neaisku niekas kaip viskas pasibaigs. Aisku smagu gyvent uzcukruotom smegenim, cia sudu prisiskaicius, kai realybej nepanasu, kad rusai jau arti pralaimejimo deja.
Laurynas19 2023-02-03 10:43
Šiaip tai kiekvieną dieną yra prisimenami praeities įvykiai, ypač įvykę pasauliniu niekada neregėtu mastu. Holokaustas, WWII, mao Kinija, stalinas, leninas , Didysis karas, 911 ir tt ir pan. Žinau, kad tau nemalonu prisiminti, bet žmonės daug skriaudų patuyrė, prarado artimus, darbus ir tt. dėl to kas vyko, taigi tai bus prisiminta dar labai labai ilgai. O tu čia pergyveni, dėl to kad primenu mažiau nei metų senumo įvykius, nors vakcinacija dar ir toliau tęsesi, bei covid'u žmonės serga, taip kad aš dabar komentuoju realybę o netgi ne praeitį. O tu verki. Mano iškelti klausimai labai įdomūs ir verta juos apmąstyti. Geriau atsakyk į mano žinutę ant kurios minusą uždėjai.
immortallt 2023-02-03 11:41
Ne, čia pritempinėji ir tiek. Tavo klausimai pritempti, kad vėl offtopic daryti. Verki čia tik pats. Aš džiaugiuosi geru gyvenimu. Kiekvienoje temoje kur parašai, neiškeli holokausto, WWII, Stalino, Lenino ar 911 klausimo. Jei kodėl pasirinko konkretų karo pradžios laiką buvo daug faktorių. Pirma, darė pasirengimą Ukrainos puolimui tiek didinant finansavimą kariuomenės, Nordstream 2 plėtra į pabaigą ėjo ir liko biurokratiją, kurią tikėjosi paprastai - Ukrainą užims greitai, o vakarai bijodami sušalti tylės. Kinai pakoregavo karo pradžią reikalaudami nepradėti, kol nepabaigs olimpinių. Šilta žiema irgi pakoregavo, vis laukė kol žemė gerai sušals, o jinai taip ir nesušalo. COVID'as pradžioje irgi koregavo, kol masiškai krito kariuomenė jų nuo ligų. O skiepai rusiški taip ir buvo neveikiantys. Ir minusus gauni, nes užknisai visus su savo offtopic. Eik va į Savicko sporto klubą, kol neužsilenkė galutinai, galėsi ten apie skiepų baubą pakalbėti.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-03 12:58
O balvonų kiek minusų pridėliojo. Čia dėl meilės Šimonytei, rusams ar švirkštams?
Kirtiklis 2023-02-03 13:59
Už Offtopic spama apie skiepus. Ne pirma tema, kur išlenda ir rašo apie covid skiepus. Jei nori taip diskutuoti - tegu kuria atskirą temą, o ne spamina po kiekvienu straipsniu, pritemdamas prie karo. Dėl to ir gauna minusus.
SaMaras 2023-02-03 14:31
C. karas turėjo būti daug anksčiau, bet kovidas jo pradžią nukėlė iki... iki kol tapo daugiau mažiau kontroliuojamas aušaukė karantinus ir putleris leido sau pradėti aktyvius veiksmus P.S. nelenkiu link jokios sąmokslo teorijos, bet "kas galėtų paneigti" kad covid nebuvo paleistas specialai kad atbaidyti kinus ir rusus nuo galimai jų suplanuoto WW3 (atsakymų nelaukiu, nes bijau kur tokia diskusija gali nuvesti)
Benediktas 2023-02-03 14:41
Man atrodo Laurynas19 tą kovidą ir sukūrė ir paleido, kad turėtų apie ką komentus rašyt.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-03 18:26
Tai reikštų, kad bent vieną gabų ir dirbantį turim