Didžiosios Britanijos interneto tiekėjai priešinasi antipiratiniam įstatymui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

buzas69 2010-03-08 21:58
Tai aisku kad tiekejai pries. Gi jei nebus torrentu nieks nebeuzsisakines greito interneto planu, nes nebus prasmes
lizunas 2010-03-08 22:33
Tokio internete pas juo nėra, kokį mes naudojame.
Mitas 2010-03-08 22:40
Nesu labai nusiteikęs prieš autorius ar jų gynėjus, bet ir aš pasisakau prieš tokius įstatymus ar jų pataisas. buzas69, tu, kaip ir daugelis paprastai pasisakančių tokiomis temomis, akcentuoji torrent. Jau jei ne torrent, tai interneto sparta neturi reikšmės. O aš vis dėlto norėčiau paprieštarauti, pasakydamas, kad šiais laikais be torrent dar yra ir IPTV. O raiškiosios skaitmeninės tv su bet kokios spartos internetu tikrai nepažiūrėsi, nes ten srautai yra gana dideli. Aš manau, tiekėjai suinteresuoti, kad lėto interneto planų visai nebeliktų, nes naujos technologijos ne tik kad suteikia įspūdingas galimybes, bet ir jų eksploatacijos kaštai mažesni. Galų gale, jei klientui niekaip nesiseka įpiršti greitesnio interneto plano, tai galima duoti didesnį srautą ant jo turimo plano. Manau, laimės abu: ir klientas, ir tiekėjas.
immortallt 2010-03-09 01:29
O kur dingo esmine teises prezumcija: "Nekaltas kol neirodyta kitaip" ? Kiek zinau irodyti kaltuma tegali teismas, o ne gauja linciuotoju is Lanvos ar atitinkamos institucijos kitose salyse.
Justin999 2010-03-09 09:43
Dabar ji pataps "Kaltas, kol neirodyta kitaip" GB sprendimas bent jau racionalesnis, negu bausti pagal IP, kaip pas mus. Stebint situacija, atrodo, jog staigia uzejo kazkokia "mada" gaudyti torentininkus. Atejo ir praeis. Teise turi per daug spragu, o technologijos per sudetingos kad efektyviai butu kas nors pasiekta gaudant situos "piratus".
celsyum 2010-03-09 10:49
nu bent tik atjungia interneta didelis cia daiktas - uzhsisakysi interneta zmonos vardu ne taip kaip cia Lietuvoj tipo nori pradet baust uz tai kas duodama i rankas kaip sakoma: nesidziauk rades , neverk prarades. Tai lietuviai ne tik atima rasta , bet dar ir primushti nori.
loggo 2010-03-09 11:18
Nežinau kaip Lietuvoje, bet DB įrodymų naštą gali be problemų apkeisti; be to, ji skiriasi skirtingo pobūdžio bylose, ir tada būna, kad ginamasis turi įrodyti, kad jis nekaltas. (studijuoju DB ir vieną iš modulių turiu teisę).