Kaip atrodytų JAV ir Kinijos karas, kurio laukiama jau po 3 metų: ir kas tiksliai bus „taikinys nr. 1“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-02-02 22:27
Pasaulis eina iš proto su tais savo karais... Žmogus kartais pasistūmėjo moksle, bet nore kontroliuot, valdyt, užgrobti ir t.t. liko ten pat. Aš ne kareivis bet visa strategija pritemta, kad amerikonui būtų geriau. Amerika nematytais kiekiais leidžia bombas, o kinas irkluoja. Nemanau, kad kinas žais gražiau nei rusas. Naikins visą sukauptą ginkluotę, elektros, vandens infrastruktūras, maisto pramonės objektus saloje dronais, lėktuvais, raketomis. Prie to pačio stums viską kas plauke toliau nuo salos, o tada sėdės ir lauks.
Benediktas 2023-02-02 22:46
O kokios tu teisybės nori? Kame bus teisybė, kad po lygiai visiems būtų? Nori, kad Si diktatoriui būtų geriau? Dėl ko? Kokia to prasmė? Paprastam kinui būtų geriau be Si, kad ir be Taivano. Kaip ir Rusijai be Putino, kad ir be Ukrainos. Kokia prasmė, kad galvariezai po lygiai turėtų galios, kaip ir normalios valstybės? Pasauliui bus lengviau dėl to gyventi? Aišku, kad ne, kai dal*ajobai pradės užgrobinėti gretimas valstybes. Amerika kalta, Amerika kalta. O kai reikia pagrįsti kuo Amerika kalta dėl visko - tai šnipštas gaunasi - ir indėnus ir negrus prisimena, normalių argumentų nebūna. Čia pavydas Amerikai, kad jie normaliai tvarkosi ir įgyja galios, ne tokiais būdais, kaip Rusija ir Kinija, ar kas? Kokia čia pusiasvyra bus sugriauta? Kaip gaila, diktaturos tures maziau galios? Tikrai labai gaila. Taip gaila, kad jau metus negalim Ukrainos apsaugot nuo dol*ajobu.
donatasv 2023-02-03 08:59
Ir kinija ir jav gali sugyventi labai puikiai, jei nebandys vienas kitam užlipti ant galvos. Va tokios teisybės aš noriu ir gali nepradėti, kad čia tik kinas lipa, lipa abu.
Benediktas 2023-02-03 09:30
Čia, kaip norėti, kad teisėsauga neliptų ant galvos nusikaltėliams. Įdomios teisybės norėjimas.
kestutisz 2023-02-03 10:08
Nori sužinot kaip NEatrodys karas? - žiūrėk pratybas, skaičiuok simuliacijas ir pan....
donatasv 2023-02-03 13:56
O kas paskyrė JAV kaip teisėsaugą Kinijoje? Kinai patys gali nuverst savo valdžią jei tik panorės, tai parodė kovido krizė. Kinijos komunistinis kapitalizmas veikia daug geriau nei ruso ir tai žmonėms matyt netrukdo. Jei tai nepatinka mums tai tik mūsų bėdos... Vaidina mentą atsisėdę, nes tai ne pagal mus... Nieko neprimena?
Benediktas 2023-02-03 13:59
Visi, kas masto logiškai - pasikliauja JAV, kaip neleis diktatūroms išsiplėtoti pasaulyje. Tai ko rusai Putino nenuverčia? Pats sakei, kad nėra galimybių. O Kinijoje didelės galimybės nuversti valdžią žmonėms be ginklų? Man keista, kaip žmogus prašo daugiau teisiu Putinui ir Si? Kad Amerika jiems neduoda reikštis laisvai. Kam to reikia? Gali paaiškinti, kame to prasmė?
donatasv 2023-02-03 14:30
1. Dar kartą kovido suvaržymų streiką pažiūrėk. 2. Dar kartą pasidomėk kinijos istorija komunizmas vs demokratija ir ką žmonės pasirinko. Kai tau trūksta teisių tu jų ir reikalauji. Kinai pareikalavo ir gavo. Bet taivanas yra sukilėliai kuriuos palaiko maža dalis kinijos, o tu kaip kryžiuotis "aš atnešiu dievo žodį". Nors nieko dieviško amerika neneša, jei nebūtų gamyklų kurių reikia amerikai, niekam tas taivanas nebūtų įdomus.
Benediktas 2023-02-03 14:38
Streikas pries covido salygas ir valdzios nuvertimas - skirtingi dalykai. Net ir Putinas galetu dabar susvelninti kai kuriuos dalykus, jei zmones sukiltu, kad be reikalo to nebutu - kitas dalykas butu, jei zmones eitu verst valdzia. Papasakok, ka Dievisko nesa Putinas ir Si? Apie kokius pasirinkimus galima kalbeti, kai Kinijoje viena partija - pati geriausia.
donatasv 2023-02-03 14:53
1. Žmonėms trūko teisių pareiškė savo valią, atlaisvino. 2. Žmonės nekyla, nes tiki savo valdžią, kai užkniso sukilo. 3. Ką neša putinas į svetimą valstybę matom, nori atplėšti dali Ukrainos. 4. Amerikonas nori atplėšti dalį Kinijos, nes ten stovi gamyklos kurių jiems reik. Ne taip?
Benediktas 2023-02-03 15:00
Man atrodo tu nori išsisukti nuo klausimų apie Rusiją. Kaip ten Rusijoje su norais žmonių, ar viskas juos tenkina, ar gali pakeisti? Jei Kinija pradės karą prieš Taivaną ar ji pasiklaus pirma ar Tavanas nori būti Kinijos sudėtyje. Kas čia b*et per politika - tegul stato savo gamyklas, kaip JAV daro - argi ne geriau? Kas Rusijai trukdo statyti savo gamyklas visur pasaulyje, kaip tai daro JAV? Kaip Amerikonas gali atplėšti tai, kas jau seniai egzistuoja atskirai nuo Kinijos? Čia Kinija nori pradėti karą prieš Taivaną. Ne taip?
donatasv 2023-02-03 15:13
1. As nešneku dabar aplamai apie Rusiją. 2. Teoriškai valstybės valdžios darbas rūpintis, kad šalis funkcionuotų taip, kad daugumai būtų gerai. Pas mus pradėjo reikštis Paleckis sėdi, kėlė riaušias jėga susitvarkė. Mums galima Kinui ne? 3. Amerikonas gavo produktus iš kinų gamyklų ir taip ten kinų gamyklos. Staiga kinas nusprendė neduot tai atimsim jėga... 5. Ne amerikonas statė kinas statė, jie bendradarbiavo, dabar susipyko, bet tai nesuteikia teisės suplėšyti kiną į gabalus. 6. Taivanas niekad neegzistavo kaip atskira valstybė NIEKADA! Jei provincija gavo papildomų teisių tai ne valstybė. Nepastebi panašumų? Rusas davė ginklų, dar armijos atsiuntė atplėšė Ukrainos šmotą. Nes ten stovi ruso bazės... Amerika finansuoja taivaną, kad atplėšti dalį kinų žemės. Nes ten stovi amerikos gamyklos...
Benediktas 2023-02-03 15:48
donatasv - man atrodo tu lygini b su pirštu ir naudoji neadekvačius palyginimus. Ir nelogiškai mastai apie pasekmes. Prasmės tavo pamąstymuose, kad ji neštų evoliuciją pasauliui - išvis nematyti. Tiesiog gini banditų interesus ir tiek.
donatasv 2023-02-03 15:52
Taip taip taip ginu banditus. Tik jei savi banditai tai jau galima, jei kiti tai jau pzdc o.O 1. propaganda rusai išplautomis smegenimis... Debilai rėki!!! 2. Amerikonas stume savo propagandai tai jo jo čia mes nešam savo pasaulį kitiems... Toks pat orkas kaip ir rusas esi tik kitoje barikadų pusėje.
Fatalix 2023-02-03 22:48
Užknisai jau su savo nemokšiškumu, ar sunku bent wikipedija pasiskaityti apie Kinijos Respublikos istoriją. Taivanas tavo žiniai salos pavadinimas o ne valstybė, ir taip toliau, matosi kad visiškai nesigaudai, ir svarbiausia net nenori domėtis. Matosi tik didelis noras triest nesąmones.