[Žinios trumpai] Rusijoje trimituojama apie naują pergalę - Gaidai skelbia, kas dedasi Bilohorivkoje: „viso masto puolimas prasidės maždaug po 15 minučių“ (Video)  ()

„Bilohorivkos niekas neužėmė, ten priešo nėra.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neturėdama sėkmės mūšio lauke, Rusijos okupacinė kariuomenė ir toliau priskiria sau fiktyvias „pergales“. Visų pirma, propagandistai Rusijos Federacijoje jau pareiškė, kad V. Putino kariai tariamai „užėmė“ Bilohorivką.

Ši informacija neturi nieko bendra su tikrove. Serhijus Gaidai, Luhansko srities karinės administracijos vadovas, kalbėjo apie tai teletono eteryje.

Pasak jo, situaciją Luhansko kryptimi visiškai kontroliuoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Tuo pat metu rusai ir toliau gąsdina „viso masto puolimu“, kurio iš tikrųjų nėra.

„Situacija išlieka gana įtempta, bet visiškai kontroliuojama mūsų kariuomenės. Visi pranešimai apie tai, kad „viso masto puolimas prasidės maždaug po 15 minučių“, netiesa. Ten esantys vadai ir kovotojai žino, kiek rezervų perkeliama, kas vyksta fronto linijoje ir yra pasiruošę duoti atkirtį“, – sakė Gaidai.

OVA vadovas pabrėžė, kad propaganda Rusijos Federacijoje meluoja apie Bilohorivkos užėmimą ir žmonių evakavimą iš gyvenvietės. Gaidai patikino, kad ši informacija netikra – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai stovi savo pozicijose.

 

„Bilohorivkos niekas neužėmė, ten priešo nėra,“ – patvirtino Gaidai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: