Rusijoje įsiplieskė grandiozinis skandalas: susidorota su garsiausiu rusų fašistu - skelbiamas žmonos video (Video)  (2)

Ukrainos žmonių genocidą raginusio Rusijos kariškio būklė labai sunki, gydytojai nenori atlikti operacijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-06 Rusijoje įsiplieskė grandiozinis skandalas: susidorota su garsiausiu rusų fašistu - skelbiamas žmonos video (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje įsiplieskė grandiozinis skandalas dėl pasikėsinimo nužudyti rusų fašistą, RF ginkluotųjų pajėgų kapitoną Igorį „Beregą“ Manguševą.

Rusų okupanto žmona Tatjana Azarevič kreipėsi į rusus skubia žinute, paskelbdama vaizdo įrašą viename iš Rusijos Z kanalų. Vaizdo įrašo metu ji apsipylė ašaromis.

Okupantas, raginęs vykdyti ukrainiečių genocidą, gavo kulką į galvą. Pažįstami praneša, kad tai buvo pasikėsinimas įvykdyti egzekuciją.

Moteris pasakojo esanti užsienyje, tačiau skubiai nuvyko į ligoninę pas savo vyrą, kuris pateko į ligoninę po to, kai Stachanovo ligoninėje (okupuotoje Luhansko srities dalyje) buvo šauta jam į galvą.

Manguševo žmona teigė, kad po šūvio kulka įstrigo okupanto smegenyse. Be to, nors nuo pasikėsinimo nužudyti ir hospitalizavimo praėjo daugiau nei 24 valandos, Rusijos valdžios institucijos iki šiol nesiėmė jokių tyrimo veiksmų.

 

„Net baudžiamoji byla neiškelta, nors, sprendžiant iš sužalojimo pobūdžio, buvo pasikėsinta nužudyti. Ar net egzekucija. Kadangi, pasak gydytojų, šūvis buvo paleistas iš arti, į pakaušį 45 laipsnių kampu, iš viršaus į apačią“, – sakė ji.

Moters teigimu, Manguševo sužalojimai tokie sunkūs, kad niekas nenori jo pervežti – jis guli provincijos Stachanovo ligoninėje. Ligoninės gydytojai atsisako jį operuoti, remdamiesi techninių galimybių ir įrangos stoka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(396)
(1)
(395)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: