Prie Vuhledaro ištaškytos 2 okupantų brigados - rusus ištiko šokas, skelbiama, ką dabar daro  ()

Rusų dalinių prie Vuhledaro kokybė prastėja, nes žuvusius jūrų pėstininkus keičia prastai mokyti mobilizuotieji.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-07 Prie Vuhledaro ištaškytos 2 okupantų brigados - rusus ištiko šokas, skelbiama, ką dabar daro  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad prie Vuhledaro RF ginkluotosios pajėgos jau prarado 155 ir 40 profesionalių kariškių brigadas.

Rusijos kariuomenė tęsia nesėkmingus bandymus šturmuoti Vuhledarą, kuris yra visiškai kontroliuojamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Be to, po didelių pastarųjų dienų nuostolių okupantai nedrįsta vykdyti didelio masto atakų, į mūšį mesdami tik nedidelius dalinius, kurie nekelia didelės grėsmės Ukrainos kariuomenei.

Apie tai pranešė karo tyrėjas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas, internete rašantis slapyvardžiu  Tatarigami_UA.

Priešas tęsia nedidelių pėstininkų grupių atakas, padengtas artilerijos ir tankų ugnimi iš uždarų pozicijų, tačiau nesėkmingai – RF ginkluotosios pajėgos nedrįsta vykdyti didelio masto atakų.

Rusai nesustabdė papildomų pajėgų perkėlimo į Vuhledaro sritį ir sutelkė reikšmingas pajėgas, suformuotas iš mišrių padalinių iš skirtingų brigadų ir armijų. Tačiau svarbu neskubėti daryti išvadų, pagrįstų didelėmis koncentracijomis, nes rezervų kokybė yra žemesnė nei sunaikintų vienetų – RF ginkluotųjų pajėgų 155 ir 40 brigadų.

 

Anot jo, Rusijos kariuomenė ir toliau prisotina teritoriją artilerijos ir pėstininkų, tačiau kol kas neaišku, ar priešas planuoja kitą plataus masto puolimą su prastesnės kokybės kariuomene, ar sutelks daugiau karių nedidelėms taktinėms operacijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(4)
(142)

Komentarai ()