[Žinios trumpai] N-18! Beprotiški vaizdai iš Vuhledaro: nufilmuota, kaip Rusijos tankai rėžiasi į minų lauką - ką daro ugnies apimtas tankistas (Video)  ()

Trys rusų tankai greičiausiai „pasiklydo“ ir įlėkė į minų lauką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-07 [Žinios trumpai] N-18! Beprotiški vaizdai iš Vuhledaro: nufilmuota, kaip Rusijos tankai rėžiasi į minų lauką - ką daro ugnies apimtas tankistas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 6 dieną Rusijos įsibrovėliai visomis įmanomomis priemonėmis bandė „pramušti“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą Vuhledaro srityje.

72-osios motorizuotosios brigados karių teigimu, dieną Vuhledaro kryptimi priešas pradėjo eilę atakų. Tačiau vietoj laukto rezultato įsibrovėliams buvo apgadinti arba visiškai sunaikinti iki 30 įvairaus tipo šarvuočių.

Šia kryptimi prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas kovojantiems rusų jūrų pėstininkams kol kas puikiai sekasi „nunulinti“ savo įrangą kartu su įgula.

 

Sprendžiant iš Ukrainos gynėjų nufilmuoto vaizdo įrašo, trys rusų tankai greičiausiai „pasiklydo“ ir įlėkė į minų lauką. Visi jie buvo sunaikinti. Be to, matomas pabėgęs, ugnies apimtas užpuolikas. Tolimesnis jo likimas nežinomas, bet numanomas. Dar pora jo kolegų išsibėgiojo į skirtingas puses, patvirtindami, kad rusai be gailesčio apleidžia savuosius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(356)
(3)
(352)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: