Rusija griežtai uždraudė sprogdinti NATO tankus: į karą siunčiami specialūs „medžiotojai“ - skelbiama apie „sunaikintus“ „Abrams“  (1)

Rusijos gynybos ministerijoje sukurtas naujas specialus būrys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo tinklaraštininkai teigia, kad Rusijos gynybos ministerijoje buvo sukurtas naujas specialus būrys, kurio paskirtis - tankų, kuriuos Vakarai turėtų tiekti Ukrainai, „medžioklė“. Teigiama, kad šio būrio kovotojai jau yra gavę visą ginkluotę, galinčią sustabdyti tanką.

Kartu propagandinės žiniasklaidos žurnalistai tikina, kad pagrindinis tokių specialiųjų būrių tikslas – ne sunaikinti karinę techniką, o paimti ją kaip trofėjų.

O jei neįmanoma gauti tanko sveiko, leidžiama ir nedidelė žala, kad Maskva galėtų išsamiai ištirti jo turinį.

Tuo pat metu Rusijos Federacija jau paskelbė atlygio dydį už NATO tankų, tokių kaip „Leopard“ ar „Abrams“ sunaikinimą ar „pagrobimą“.

 

Tas pats šaltinis teigė, kad okupantai Kyjivo apylinkėse „sėkmingai sunaikino“ 30 amerikiečių tankų „Abrams“, kuriuos esą buvo nesunku pastebėti dėl LGBT spalvų.

Nežinia, iš kur Rusijos žurnalistai gauna šią informaciją, gali būti, kad išgėręs dar vieną degtinės stikliuką, ją pateikia pats Dmitrijus Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(14)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: