Likviduotas elitinės Rusijos brigados vadas ir, kad ir kaip sunku tuo patikėti, pulkininkas-astrologas  ()

Kasdien Ukrainos ginkluotosios pajėgos naikina įvairaus rango užpuolikus. Tačiau neseniai pavyko pašalinti gana retą personažą - pulkininką-astrologą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pulkininkas Igoris Suvorovas buvo pašalintas Donecko srityje. Jis tarnavo 51-ajame oro desantininkų pulke. Jis buvo išėjęs į atsargą ir prieš invaziją į Ukrainą gyveno Orelio mieste. Matyt, pulkininkas neturėjo ką veikti ir netikėtai laikraštyje pamatė skelbimą dėl įdarbinimo Kartografijos ir geodezijos instituto Astrologijos fakultete.

Jis buvo įtrauktas į mokymus ir per 3 metus įgijo profesiją, apgynė disertaciją tema „Žmonių suderinamumas“ ir gavo aukštosios astrologijos diplomą.

Prasidėjus invazijai, pulkininkas Suvorovas išvyko į kovą prieš Ukrainą, bet, matyt, nematė savo mirties žvaigždėse. Kitą dieną jį sėkmingai likvidavo Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Vasario 2 dieną Donecko srityje Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo ir Rusijos 14-osios atskirosios gvardijos brigados vadą pulkininką Sergejų Poliakovą. Ši brigada Ukrainoje kariavo nuo pirmųjų invazijos dienų. Gegužės mėnesį šios brigados įsibrovėliai buvo Iziume ir jo apylinkėse.

 

Spalį ši elitinė brigada patyrė nuostolių Charkivo srityje, po to buvo perkelta į Donecko sritį, kur iki lapkričio kraujavo Pavlivkos apylinkėse.

Kartu su Poliakovu žuvo dar mažiausiai 1 okupantas, todėl galima daryti prielaidą, kad jis buvo likviduotas tiksliu smūgiu.

(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: