„Ten buvo 2 batalionai, niekas negrįžo!“ Skandalas Rusijoje - Tatarstano „mobikai“ surengė riaušes tiesiog fronto linijoje (Video)  ()

„Ten buvo 2 batalionai, niekas negrįžo. Esame jau ketvirtas papildymas, kuris čia atvyko.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų „mobikai“ iš Tatarstano surengė riaušes fronto linijoje ir atsisakė paklusti vadovybės įsakymams, kaltindami vadovybę dėl kolegų žūties. Grupė rusų užfiksavo vaizdo žinutę, kuri sparčiai plinta Rusijos socialiniuose tinkluose. RF ginkluotųjų pajėgų 1231-ojo pulko mobilizuotieji teigia, kad jų dalinys tariamai buvo perduotas „DLR“ samdinių kontrolei, kurie siunčia juos šturmuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas be reikalingų ginklų, kaip patrankų mėsą.

Maištą surengę rusų kariai neketina vykdyti įsakymų, atsisako paklusti. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Negana to, „DLR“ vadovybė iš mobilizuotų rusų atėmė visą techniką ir būtiniausius daiktus, vaistus ir tik su keturiomis šovinių dėtuvėmis išmetė šturmuoti Ukrainos kariuomenės pozicijas. Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepasiruošusius rusus pasitiko galingais smūgiais – įsibrovėlių nuostoliai milžiniški.

 

„Ten buvo 2 batalionai, niekas negrįžo. Esame jau ketvirtas papildymas, kuris čia atvyko. Iš ten dar niekas negrįžo: 200 arba 300 krovinys. Matėme masines kapus. Jie ten guli. Niekas neišsiveža, guli pusę metų“, – pasakoja jie.

Pastebėtina, kad pavojaus varpais muša ir „mobikų“ artimieji, tačiau Rusijos kariškiai į jų pretenzijas niekaip nereaguoja ir tvirtina, kad „DLR“ nėra Rusija, tai „atskira karinė struktūra“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(0)
(122)

Komentarai ()

Susijusios žymos: