Elektrinį motociklą valdo "Linux" (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-03-13 17:21
Ir kodel jie rinkosi Ni-MH ? Kad ubuntu valdo tai cia suds ir nieks. Tegu kloja parametrus ant pjedestalo ir paziuresim ka jiem pavyko pasiekti, nei kad va "as isimeciau elektrini motora ir akumu kruva". Kad valdo linux, tai cia irgi nestebuklas, tiesiog sumaste imontuot gatava gps'a. Tik gal teko softa perrasyt, kad galetu stebeti ivairius parametrus, ka lengvai galima padaryti ir be linuxu. Paprastas galingesnis mikrokontroleris is Nxp ARM kontroleriu ir savaitele suderint programa. Daugiau nieko ypatingo. Siaip tai viska galima gauti gatavai ebay yra visokiu kit'u ir atskiru detaliu... Priedo ir kada bus laiko ziuret i ta panele ? O tai bus va taip http://www.youtube.com/watch?v=tB2YgYtM ... re=related Kaip tik kodel niekas negalvoja sumontuot i salma kokios sistemos kuri parametrus atvaizduotu ant ekrano lyg tais holografiniu budu, ot va cia tai butu pasiekimas ir butu galima jau kazkuo rimtesniu pasigirt.
Nerkashis 2010-03-13 18:33
Turbūt kūrėjų biudžetas ribotas.
Nmz 2010-03-13 19:45
Motociklininkai retai kada ziuri kokiu greiciu lekia. O jei i gps ziuri tai tikrai ne ant 220 leki. Beto nevertini tu zmoniu ( sio straipsnio motociklu kureju) darbo. Pamegink pats pasiknisti ir debuginti.
Justin999 2010-03-13 19:48
Ir ka tu tuo nori pasakyti? Primeni man tokius, kurie save laiko labai protingais ir genialiais, bet kai reikia kazka patiem padaryt tai tikrai "suds" gaunasi.
kionig 2010-03-13 20:12
Taip nes nieko naujo neisrasta, o ir galiu pasakyti kad ir neisrasi, na nebent pasitelksi super duper technologijas, bet kas is to jei tu nepadidinsi nuvaziuojamo atstumo, kitu tech parametru ? Taip kad cia nera daugiau kuom ir girtis, va as tausoju gamta susikroves akumus ir dar linux susikises. Reiktu suprasti, norint nustebint pasauli, kas jau senai yra padaryta tera laiko ir lesu svaistymas. O be to kinieciu nieks nenukonkuruos. Zmones darosi sau elektrinius dviracius, vietoj to, kad ju netenkina kokybe, kuria kinieciai nuskurdina savo pigimu, bet buna taip kad pasirodo kinieciai patys teisiausi ir yra. Reikia kurti tokius dalykus, kurie buti lankstus, t.y pritaikomi placiajai visuomenei, o ir paieskojus investuotoju rinka tokiems dalykams tikrai atsirastu, o tai jau reiskia isplaukima i platesnius vandenius.