„Apple“ ir vėl visus išdūrė! Sugalvojo neįtikėtiną gudrybę, kaip privers pirkti savo USB-C kabelius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-02-11 15:00
Apple lighting yra paprastesnis ir geresnis sprendimas. Ten nėra kam nulūžti, lengviau išvalyti. USB - C tiesiog atvirkščias sprendimas su ta pačia technologija (gali įkišti betkuria puse) - female ant kabebio, male telefone. sakyčiau turėjo Lightning padaryti vieninteliu sprendimu su sąlyga jog Apple atiduos patentą visiems. Tikriausiai tai vienas iš JAV ir EU rinkų atskyrimo žingsnių - autonomija, autonomija, autonomija mūsų ateitis.
radioaktyvas 2023-02-11 16:13
Paskaičiau ir supratau ko nepirksiu.
immortallt 2023-02-12 17:02
Apple patento nenori atiduoti ir niekada nenorėjo suderinamumą derinti su kitais įrenginiais. Tai turi ką turi.
arachnotoaster 2023-02-13 10:14
Visokie Oppo/Oneplus su savo supervookais kraunasi visa galia su bet kokiu kabeliuku? Ar čia stiliaus "eto drugoje"? O dabar pas Apple yra USB-PD ir puikiai veikia su bet kokiais PD krovikliais, taip ir kiti įrenginiai be problemu kraunasi nuo Apple PD kroviklių.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-14 19:15
Tikslas yra tausoti planetos resursus. Šiandien USB C, rytoj bus kitas standartas - svarbu, kad visi gamintojai jo laikytųsi. Tačiau "Apple" spjauna ir čia - vis ką nors išgudrauja. Jei rinkai patieks produktą, kuris vis tiek neveiks su numatytu standartu, tai tikiuosi gaus tokią baudą, kad geriau to produkto išvis nebūtų pateikę. Beveik 4 matus jau naudojuosi savo telefonu, kuriam laidą kišu kasdien po kelis kartus (kartais ir 10 kartų) - niekas ten neišsimalę ir nenulūžę.