Kremliaus prašymas stipriai supykdė Strelkovą: „tai apgailėtina!“  (1)

Maskva vėl ragina Ukrainą sėsti prie derybų stalo. Rusijos Federacijos užsienio reikalų viceministras Sergejus Veršininas paragino Kyjivą derėtis, o tai sukėlė labai aštrią vadinamųjų „Z-patriotų“ reakciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų viceministras pasiūlė Kyjivui sutikti su jo teritorijų okupacija mainais į taiką. „Bet kokie karo veiksmai baigiasi derybomis, ir mes (...) būsime pasiruošę tokioms deryboms. Bet tik atsižvelgdami į tikslus, kuriuos viešai paskelbėme“, – sakė Putino režimo atstovas. Kartu jis bandė įtikinti, kad sprendimą šiuo klausimu esą priima ne Ukraina, o Vakarai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5938 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Veršinino pasiūlymas itin papiktino Rusijos „karo partiją“, kurios vienas ryškiausių atstovų yra karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas. Jis kaltina Rusijos vadovybę „paslaugiai pakišus nosį“, kad Kyjivas galėtų vadovauti Rusijai.

 

„Brangūs Kyjivo partneriai dabar vykdo visišką Rusijos nukraujavimą ir vykdys tai toliau. O apgailėtini raginimai „geidžiamam susitarimui“ ir net „esamos tikrovės“ pagrindu vėl bus bergždi su tikimybe 9 prieš 1“, – skundėsi karo nusikaltėlis.

(31)
(3)
(28)

Komentarai (1)