„Net neįsivaizduojate, kiek rusiškų šarvuočių buvo sunaikinta“: skelbiamas košmaras prie Avdijivkos - žuvusius sunku net suskaičiuoti  ()

Vasario 6 ir 7 dienomis Rusijos kariuomenės 1-oji motorizuotoji brigada su daugybe šarvuočių šturmavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas prie Avdijivkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino armija bando prasiveržti pro Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą ne tik Bachmuto ir Vuhledaro, bet ir Avdijivkos srityje. Ukrainos kovotojas slapyvardžiu „Kriegsforscher“ savo „Twitter“ rašė, kad Rusijos karių grupėms pavyko pasiekti tam tikros sėkmės prie Avdijivkos, tačiau čia priešas neteko daug karių ir šarvuočių.

„Vasario 6-7 d. jie prarado 2 tankus ir 8 pėstininkų kovos mašinas, žuvo daugiau nei 20. Vasario 9 d. prarado 2 tankus ir 1 MT-LB. 18 žuvo vien vienoje vietoje“, – rašo Ukrainos gynėjas. Vėliau šioje vietovėje buvo rasta dar 20 sunaikintų Rusijos šarvuočių vienetų.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5928 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

„Net neįsivaizduojate, kiek rusiškų šarvuočių buvo sunaikinta nuo Krasnohorivkos iki Kamenkos. Sunaikintos technikos kiekis čia – apie tris brigadas“, – reziumavo karys.

Remiantis žvalgybos iš oro filmuota medžiaga, trys BMP-1, penki BMP-2 ir du T-72 bei T-72B buvo sunaikinti, apgadinti arba palikti. Žmonių nuostoliai rusų gretose net neskaičiuojami.

(75)
(4)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: