„Laukite stiprios žinios“: Baltieji rūmai paaiškino Bideno vizito į Lenkiją svarbiausią tikslą  ()

Baltieji rūmai patikslino, ką JAV prezidentas Joe Bidenas planuoja paskelbti viešėdamas Lenkijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Nacionalinio saugumo tarybos patarėjas strateginės komunikacijos klausimais Johnas Kirby sakė, kad prezidentas Joe Bidenas Lenkijoje pareikš, kaip svarbu per artimiausius kelis mėnesius kiek įmanoma remti Ukrainą, o tai turėtų būti lemiama.

Kirby sakė, kad Bidenas „nori kalbėti apie tai, kaip svarbu tarptautinei bendruomenei išlikti ryžtingai ir vieningai palaikyti Ukrainą visus šiuos metus“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Jis taip pat sakė, kad Bidenas planuoja sakyti kalbą Rusijos plataus masto invazijos į Ukrainą metinių išvakarėse ir, kad „tai bus stipri žinia“ ne tik iš JAV, bet ir iš visos tarptautinės bendruomenės paremti Ukrainą ateinančiais mėnesiais, kurie, kaip tikimasi, bus „sunkūs ir kritiški, ypač Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms“.

Vasario 10 dieną buvo paskelbta, kad Bidenas 2023 metų vasario 20–22 dienomis lankysis Lenkijoje, kur susitiks su Lenkijos prezidentu Andrzejumi Duda ir „Bukarešto devintuko“* lyderiais. Viena iš pokalbių temų bus pagalba Ukrainai atremiant Rusijos agresiją.

 

* „Bukarešto devintuką“ sudaro vadinamojo NATO rytinio flango valstybės: Bulgarija, Čekija, Estija, Latvija, Lenkija, Lietuva, Rumunija, Slovakija ir Vengrija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(0)
(72)

Komentarai ()