Karo analitikas skelbia apie didelį rusų sutriuškinimą prie Vuhledaro - kas nutiko su jūrų pėstininkais ir Tatarstano batalionu „Alga“  ()

Bandymas bet kokia kaina užgrobti Vuhledarą Rusijos pajėgoms baigėsi dideliais nuostoliais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-10 Karo analitikas skelbia apie didelį rusų sutriuškinimą prie Vuhledaro - kas nutiko su jūrų pėstininkais ir Tatarstano batalionu „Alga“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gaunama naujos informacijos apie Rusijos dalinių pralaimėjimą prie Vuhledaro, kur pastarosiomis dienomis rusai nuolat nesėkmingai puolė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas.

Rusijos ginkluotųjų pajėgų 155-oji ir 40-oji jūrų pėstininkų brigados prie Vuhledaro patyrė tokių didelių nuostolių, kad nebegali vykdyti puolimų. Dėl šios priežasties Rusijos ginkluotosios pajėgos metė į mūšį iš Tatarstano atvykusį batalioną „Alga“, kuris tuomet taip pat buvo sumuštas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Atvirųjų šaltinių tyrėjas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas, internete rašantis „Tatarigami_UA“ slapyvardžiu, tai paskelbė savo „Twitter“: „Maždaug prieš savaitę rašiau, kad priešas paskyrė brigadą iš 3-iojo armijos korpuso. Atsižvelgiant į tai, kad priešas save parodė, manau, laikas visuomenei pateikti daugiau detalių. Vasario 6 d. priešas nusprendė panaudoti vadinamąjį savanorių batalioną „Alga“, priklausantį 72-ajai brigadai iš 3-iojo armijos korpuso. Jis buvo suformuotas Tatarstane“.

 

„Tatarigami_UA“ teigia, kad „Alga“ panaudojimas dabar yra dar vienas požymis, kad tiek 155-oji, tiek 40-oji brigados nebegali vykdyti puolimų, nes yra išsekintos.

(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: