Ždanovas skelbia didelį pavojų: „prasideda pats blogiausias variantas, Ukraina gali būti priversta derėtis“ (Video)  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas įvardijo patį blogiausią karo raidos scenarijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-10 Ždanovas skelbia didelį pavojų: „prasideda pats blogiausias variantas, Ukraina gali būti priversta derėtis“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinija gali pakeisti Ukrainos padėtį į blogesnę pusę.

„Jei Kinija įsipareigos padėti Rusijos Federacijai įranga ir ginklais, konfliktas gali užsitęsti. Ir gali taip atsitikti, kad Rusija privers mus sėsti prie derybų stalo. Tai yra pats blogiausias variantas, koks gali būti šiandien“, - sakė jis. „Manau,  dėl to prezidentas Zelenskis dabar išvyko į šį turą po Europą – kad gautų kuo daugiau ginklų“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Jo nuomone, dabar Ukraina turi galimybę „aplenkti Kiniją“:

„Jei Kinija tyliai nuspręs padėti Rusijai, pagal nepatikrintus pranešimus tai gali atsitikti, mes turime šansą nugalėti ir pasiekti 1991 metų sienas iki 2023 metų pabaigos. Ir tada bus galima įvesti užsienio kontingentą“.

 

Ždanovas įsitikinęs, kad tarptautinis kontingentas bus garantija Ukrainai tuo atveju, jei Rusija vėl bandytų pulti: „Tai gali mus išgelbėti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(5)
(98)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: