Nufilmuotas nerealus mūšis! Rusijos pėstininkai prieš ukrainiečių BTR-4: kuo viskas baigėsi?  ()

Rusijos pėstininkų puolimas prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas prie Bachmuto buvo apšaudytas iš automatinio ginklo, pažymėjo ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai prie Bachmuto prieš rusus paleido šarvuotus transporterius BTR-4 „Bucephalus“. Italų karo analitikas, NATO sausumos pajėgų, artilerijos ir raketų sistemų ekspertas Thomas Taineris „Twitter“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas stiprus Rusijos pozicijų apšaudymas.

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje BTR-4 operatorius šaudo į Rusijos kariuomenę iš didelio kalibro ginklo su trasuojančiais šoviniais.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Rusijos pėstininkai prieš Ukrainos BTR-4 su 30 mm patranka, mirtinai pavojingi Rusijos pėstininkams, bet labai malonūs Ukrainos pėstininkams“, – komentuodamas vaizdo įrašą pažymėjo ekspertas.

Filmuotą medžiagą mobiliojo telefono kamera nufilmavo vienas iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų, užimančių pozicijas netoli Bachmuto.

„Bucephalus“ buvo sukurtas Ukrainoje Charkivo mechanikos inžinerijos projektavimo biure, gaminamas Malyševo gamykloje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)

Komentarai ()