Nejauki akimirka: nufilmuota, kaip Orbanas reagavo į Zelenskio pasirodymą (Video)  ()

Pasimetęs Vengrijos premjero Orbano žvilgsnis po susitikimo su Ukrainos prezidentu plačiai aptarinėjamas internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis tęsia savo kelionę po Europą: po vizito Londone, kur susitiko su JK ministru pirmininku Rishi Sunaku ir kalbėjo britų parlamentarams, šalies vadovas lankėsi Prancūzijoje ir susitiko su Prancūzijos lyderiu Emmanueliu Macronu ir Vokietijos kancleriu Olafu Scholzu bei vasario 9 d., ketvirtadienį, atvyko į Briuselį, į ES lyderių susitikimą.

Prieš susitikimą, Belgijos sostinėje Ukrainos prezidentą pasitiko Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Charlesas Michelis, kad palydėtų į tradicinę fotografavimo ceremoniją. Tuo metu ES lyderiai jau buvo užėmę savo vietas ir sutiko Zelenskį plojimais. Visi plojo, išskyrus Vengrijos ministrą pirmininką Viktorą Orbaną, kuris yra žinomas dėl išpuolių prieš Ukrainą ir Vakarų teikiamos karinės pagalbos Kyjivui kritikos.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Zelenskio pasirodymas, matyt, darė sukėlė didelį spaudimą Vengrijos premjerui: jis atrodė pasimetęs ir sutrikęs, net veidas jo pasikeitė. Negana to, Ukrainos prezidentas atsistojo ne kažkur toliau nuo Orbano, o tiesiai priešais jį.

 

„Vengrijos ministras pirmininkas Orbanas kažko praskydo ir demonstratyviai neplojo“, – rašo „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: