Galinga dovana Zalužnui: vos per vieną savaitę iki 40 000 žuvusių ir iki 100 000 sužeistų  ()

Ukrainiečiai galės greičiau sumalti priešo kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaida, Ukrainos ir Vakarų žvalgyba, įvairūs šaltiniai vienbalsiai skelbia apie naują plataus masto Rusijos kariuomenės puolimą Ukrainoje. Šis įsipareigojimas Rusijai brangiai kainuos.

Apie tai „Telegram“ rašė žinomas žurnalistas, publicistas Aleksandras Nevzorovas.

Jis įsitikinęs, kad vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas nekantriai laukia Rusijos puolimo. Faktas yra tas, kad tokia operacija ukrainiečiams suteiks galimybę sumalti priešo kariuomenę pagreitintu režimu. Nevzorovas mano, kad per pirmąją savaitę Rusijos karių nuostoliai gali būti iki 40 000 žuvusių ir iki 100 000 sužeistų. Be to, daugybė sunaikintos karinės įrangos.

„Rusijos pajėgų susitelkimas, neišvengiamas puolimo metu, yra būtent tai, ko reikia Zalužnui, kuris jau pavargo skersti po vieną ar mažomis grupėmis susiskirsčiusius putinininkus. Yra puiki galimybė vienu metu sunaikinti didelę sankaupą, nešvaistant vertingų sviedinių ir raketų skystiems apkasams“, – sakė Nevzorovas.

Jis įsitikinęs, kad ši savižudiška mintis priklauso Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui ir ji tik padidina tikimybę, kad Rusijos Federacijos baigtis bus apgailėtina. Generolai nesiryžo prezidentui paaiškinti, kad puolimas šaliai yra tragedija.

 

„Gerasimovas ir Šoigu yra tokie silpnavaliai, kvaili ir įbauginti, kad vykdys savo fiurerio įsakymą, jie bus pasirengę perkelti beprasmiškas minias į Ukrainos paruoštą mėsmalę“, – sakė Nevzorovas.

Anot Rusijos žiniasklaidos, V. Putino įsakymas armijai pradėti didelį puolimą generolams sukėlė siaubą. Šiose žudynėse Rusijos Federacija rizikuoja visiškai prarasti savo personalo kariuomenę. Pastebėtina, kad prieš puolimą pasisakė ir vienas ryškiausių „karo partijos“ atstovų Rusijos Federacijoje, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas). Jis perspėjo valdžią, kad verčiau atsisakyti tokių planų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(8)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: