Rusijoje prognozuojamas galingas „socialinis sprogimas“: „pasekmės bus baisios, psichiatrinės ligoninės bus perpildytos“  ()

Kai tiesa apie karą Ukrainoje pasieks Rusiją, ten prasidės „siaubingi vidiniai procesai“, – publicistas ir žurnalistas Aleksandras Nevzorovas tuo yra įsitikinęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pralaimėjimas diktatoriaus Putino pradėtame kare prieš Ukrainą ir jos žmones „nėra galutinė civilizuoto pasaulio pergalė, po jos seks ilgas visuomenės valymosi procesas“. Nuginkluoti ir sunaikinti Rusijos kariuomenę neužtenka. Dabar Ukrainoje gyvenantis rusų publicistas ir žurnalistas Aleksandras Nevzorovas išreiškė nuomonę, kad Rusijoje laukiama „gyventojų denacifikacijos, kaip kadaise darė nacistinė Vokietija“.

Naujame interviu Nevzorovas pažymėjo, kad netrukus Rusijoje prasidės „siaubingi vidiniai procesai“, kurie baigsis neišvengiamu socialiniu sprogimu.

Propagandos valdytą Rusijos visuomenę sukrės realybė, kas atsitiko ir tebevyksta Ukrainoje: jie sužinos apie visus „antrosios pasaulio armijos“ nusikaltimus ir apie visas šio karo kvailybes. „Visiems jau aišku, kad Rusijos pralaimėjimas šiame kare jau yra ir NATO, ir visos civilizacijos garbės reikalas“, – sakė publicistas.

 

Anot jo, po karo Rusija turės išgyventi „skausmingą, ilgą gyventojų denacifikacijos procesą“, kaip buvo nacistinėje Vokietijoje, ir Nevzorovas nėra tikras, kad tai pavyks. „Įsivaizduokite, kas nutiks Rusijai, kas nutiks pensininkų, moksleivių, mokytojų smegenims, kai visa tiesa apie tai, kas nutiko Ukrainoje, pasipils į Rusiją... Įsivaizduokite, kiek jų pateks į psichiatrijos ligonines“, – sakė Nevzorovas.

(156)
(1)
(155)

Komentarai ()

Susijusios žymos: