Ukrainiečiai bijo, kad Putinas gali smogti Hostomelio oro uostui: „Toks sprendimas būtų savižudiškas“  ()

Rusijos desantininkai jau susidūrė su Ukrainos pasipriešinimu mūšyje dėl Hostomelio ir naujas bandymas jiems gali būti lemtingas. Ukrainos žvalgyba nuramino Ukrainos piliečius, sklindant gandams apie puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinė vadovybė gali nuspręsti išlaipinti karius naujomis Ukrainos kryptimis, jei jie pradės naują puolimo etapą. Apie tai per teletoną pranešė Kyjivo srities vyriausiojo žvalgybos direktorato pranešėjas Andrejus Jusovas.

Šiandien grėsmė tikrai egzistuoja, o per galimą puolimą rusų įsibrovėliai gali išlaipinti kariuomenę tiek pietuose, tiek šiaurėje, sakė žvalgybos pareigūnas.

„Jeigu mes kalbame apie klasikinę desanto operaciją. Tokia grėsmė taip pat visada yra – arba iš Baltarusijos pusės, arba karinio jūrų laivyno desantas, jei kalbame apie Odesą", - sakė Jusovas.

Kartu, pasak Ukrainos žvalgybos atstovų, nerimauti nėra pagrindo. Visos įmanomos grėsmės buvo ištirtos, o Ukrainos gynėjai pasiruošę jas atmušti.

 

„Toks sprendimas rusams būtų savižudiškas. Tokios desanto pajėgos Ukrainos teritorijoje bus sunaikintos labai greitai. Kaip ir prasidėjus plataus masto invazijai į Hostomelio oro uostą (Kyjivo sritis), buvo patirti didžiuliai nuostoliai, kai ukrainiečiai okupantams padarė triuškinančių nuostolių“, – pridūrė Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()