„Jie miršta beprotiškais kiekiais“: Japonijos žvalgyba skelbia, kas nutiko Rusijos generolams - gali būti naujų sensacijų  ()

Ukrainos pajėgos efektyviai seka Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadų buvimo vietą. Partizanai Donbase taip pat padeda gynybos pajėgoms, teigia analitikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienų agentūra „Nikkei Asia“, remdamasi Japonijos žvalgybos duomenimis, surinktais bendradarbiaujant su JAV ir Europos institucijomis,  praneša, kad per beveik metus trunkantį karą Ukrainoje žuvo apie 20 rusų generolų. „Generolai vadovauja šimtams ar tūkstančiams karių. Didelis bendras žuvusiųjų skaičius rodo Rusijos ginkluotųjų pajėgų silpnumą“, – pažymėjo analitikai.

Buvęs Japonijos sausumos savigynos pajėgų štabo viršininkas Kiefumi Iwata mano, kad aukų tarp Rusijos generolų daugės, nes Ukrainos kariuomenė stebi jų buvimo vietą. „Ukrainos kariuomenė gali sekti vadų mobiliųjų telefonų signalus. Rusijos kariai buvo priversti naudoti šį ryšio būdą dėl elektroninės karybos problemų“, – sakė buvęs Japonijos sausumos pajėgų štabo viršininkas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ukrainos pajėgos pranoksta priešą ir kibernetinėje erdvėje – Kyjivui nėra problemų išsiaiškinti Rusijos generolų buvimo vietą karštuosiuose taškuose. Iwata pabrėžia, kad karo vadų žūtys susilpnina okupantų moralę.

 

Ukrainos gynybos pajėgoms aktyviai talkina partizanai Donecko ir Luhansko srityse. Okupuotuose Ukrainos regionuose yra šaltinių, tiekiančių žvalgybos informaciją Kyjivui. „Vidinių šaltinių trūkumas buvo viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl JAV prireikė 10 metų, kad surastų ir sumedžiotų teroristą Osamą bin Ladeną“, – pavyzdį pateikia agentūra.

(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: