[Žinios trumpai] V. Zelenskis skelbia, kad įvyko galingi slapti susitarimai Vakaruose: „Rusija apie juos neturi žinoti” (video)  ()

Ukrainos prezidentas V. Zelenskis pareiškė, jog artėja sprendimas dėl ilgojo nuotolio ginklų tiekimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas sakė, jog yra priimti tam tikri teigiami sprendimai dėl Vakarų partnerių naikintuvų perkėlimo į Ukrainą. Šie sprendimai buvo laikomi užkulisiuose, kad apie juos nebūtų pranešta Rusijai.

Tokį pareiškimą išsakė Ukrainos lyderis Volodymyras Zelenskis spaudos konferencijoje su Europos Vadovų Tarybos pirmininku Charles'u Micheliu.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Nenoriu ruošti tam Rusijos Federacijos", – sakė prezidentas, paaiškindamas, kodėl šių sprendimų detalės šiuo metu neatskleidžiamos. Be to, šalies vadovas paskelbė, kad artėja nutarimas dėl ilgo nuotolio ginkluotės tiekimo. Pažanga šia kryptimi buvo padaryta po jo vizito JK.

 

Kalbėdamas ES viršūnių susitikime V. Zelenskis sakė, kad Ukrainai reikia kovinių lėktuvų, modernių tankų, ilgo nuotolio raketų ir amunicijos. Šalies vadovo teigimu, pristatymai turėtų prasidėti prieš Rusijai spėjant sukaupti pajėgas naujoms atakoms. Sąjungininkai turi veikti greičiau nei priešas, pabrėžė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(161)
(1)
(160)

Komentarai ()