„Frontas sugrius akimirksniu“. Ždanovas skelbia, ką Ukrainos kariuomenė turi padaryti, kad okupantai negautų amunicijos ir ginklų (Video)  ()

„Jei pavyktų sugriauti tiltus, tai būtų transporto sistemos griūtis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš būdų paspartinti Ukrainos pergalę kare – sustabdyti ginklų ir amunicijos tiekimą okupantams. Olegas Ždanovas papasakojo, kaip teoriškai tai būtų galima padaryti ir kodėl tai būtų labai sunku įgyvendinti praktiškai.

Ždanovo nuomonę apie ginklų tiekimo iš Rusijos Federacijos į Ukrainą sustabdymo būdus galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Olego Ždanovo sekėjas paklausė, jei būtų sunaikinti strategiškai svarbūs tiltai Rusijos teritorijoje, ar tai sustabdytų ginklų tiekimą į frontą. Atsakydamas į tai, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas papasakojo, ką Ukrainos kariuomenė galėtų padaryti, kad Rusijos karių grupė negautų amunicijos ir ginklų:

„Jei būtų atliekami didelio masto darbai, siekiant vienu metu sugriauti tiek daug tiltų, tai sukeltų visos Rusijos Federacijos infrastruktūros žlugimą, imperijos infrastruktūros žlugimą. Jei tik būtų įmanoma...“.

 

Karo ekspertas pabrėžė: „Teoriškai tai galima padaryti. Praktiškai įsivaizduoju, koks tai kolosalus darbas - sugriauti tiltus. Be to, nepamirškite, kad tiltai yra strateginiai objektai ir jie yra saugomi“.

„Jei pavyktų sugriauti tiltus, tai būtų transporto sistemos griūtis. Tada, žinoma, nebūtų kalbų apie jokią logistiką fronto linijoje“, – reziumavo Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(5)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: