[Žinios trumpai] CŽA paskelbė slaptus duomenis, kada Kinija planuoja pradėti karą  ()

Kinijos Liaudies Respublikos prezidentas Xi Jinpingas nori per ketverius metus sudaryti sąlygas Kinijos karinei invazijai į Taivaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę išsakė CŽA direktorius Williamas Burnsas, praneša Japonijos NHK, ir „LigaBusinessInform".

Savo kalbos Džordžtauno universitete metu W. Burnsas sakė, jog JAV žvalgybos agentūros turi informacijos, kad Kinijos lyderis nurodė Kinijos kariuomenei būti pasirengusiai įsiveržti į Taivaną iki 2027 m.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5902 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Tai nereiškia, kad jis ketina pradėti invaziją 2027-aisiais ar kitais metais, tačiau tai primena jo ketinimų ir ambicijų rimtumą", – sakė CŽA direktorius.

 

Jis taip pat pridūrė, kad „nenuvertintų Xi ambicijų dėl Taivano".

Pasak W. Burnso, nors Kinijos Liaudies Respublikos vadovą tikriausiai „numušė" nuo bėgių silpni Rusijos kariniai veiksmai Ukrainoje, jis vis tiek išlieka „įsipareigojęs partnerystei", apie kurią Pekinas ir Maskva paskelbė pernai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(33)
(-25)

Komentarai ()