[Žinios trumpai] Markas Zuckerbergas skelbia apie naujoves „Instagram“  ()

„Meta“ kaip pavyzdį savo tinklo atnaujinimams paėmė „Telegram Messenger“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Markas Zuckerbergas paskelbė „transliavimo kanalus“ – naują „Instagram“ funkciją, kuri veikia kaip „Telegram“ kanalai. Apie tai praneša „Engadget“.

„Meta“ jau išbando šią funkciją su keliais autoriais ir planuoja ją įtraukti į „Facebook“ ir „Messenger“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5878 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tai leidžia autoriams siųsti įrašus į prenumeratorių pašto dėžutes. Prisijungusieji prie kanalo gali atsakyti į pranešimus ir balsuoti apklausose, bet negali dalyvauti pokalbyje tiesiogiai.

Markas Zuckerbergas savo „Meta“ paskyroje pareiškė, jog naudosis šia funkcija dalindamasis naujienomis ir atnaujinimais apie visus „Meta“ kuriamus produktus ir technologijas. Be tekstinių žinučių, autoriai taip pat galės dalytis garso įrašais, nuotraukomis ir kitu turiniu.

 

Pradinėje bandytojų grupėje yra snieglentininkė Chloe Kim, džiudžitsu kovotojas Mackenzie Dern ir „memų“ paskyrą turintis Tenkas Sinatra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()