„Apie jį galima drąsiai pamiršti“: Strelkovas-Girkinas paskelbė, ką sužinojo apie „Wagner” katastrofą  ()

Artimiausiu metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasinaudos apgailėtina „Wagner“ padėtimi ir pradės kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-18 „Apie jį galima drąsiai pamiršti“: Strelkovas-Girkinas paskelbė, ką sužinojo apie „Wagner” katastrofą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl konflikto tarp Rusijos Federacijos gynybos ministerijos ir „Wagner“ grupuotės Rusijos puolimas prieš Bachmutą žlunga. Kariuomenė visiškai nutraukė amunicijos tiekimą šiai grupei.

Įrašą apie tai vasario 17-osios rytą „Telegram“ kanale paskelbė Rusijos Federacijos FSB diversantas Igoris Girkinas (Strelkovas).

„Tai nejuokinga, tai labai liūdna. Apie puolamųjų operacijų tęsimą tokioje situacijoje negali būti nė kalbos. Duok Dieve, kad pasiektos pozicijos būtų išlaikytos vidinių rezervų sąskaita“, – rašė Strelkovas.

Jis patikslino, kad esant dabartinei situacijai, „visiškas Bachmuto paėmimas“ neįmanomas – „galima drąsiai jį pamiršti“.

Jis įtaria, kad artimiausiu metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasinaudos apgailėtina „Wagner“ padėtimi ir pradės kontrpuolimą.

Strelkovas apkaltino Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu, kurį jis vadina „faneriniu maršalu“, pabloginus Rusijos Federacijos pozicijas fronte dėl savo ambicijų. Pasak jo, šios situacijos rezultatas bus visiškas „Wagner“ perdavimas Rusijos Federacijos gynybos ministerijai.

 

Savo pretenzijas jis išreiškė tiesiogiai ir Rusijos Federacijos diktatoriui Vladimirui Putinui. Strelkovas įtaria, kad Rusijos Federacijos vadovas yra atitrūkęs nuo realybės ir Rusijoje nieko nesprendžia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(0)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: