N-18! „Prigožinas žengė precedento neturintį žingsnį“: „Wagner“ nufilmavo šiurpą keliantį video (Video)  ()

Buvę kaliniai skelbia, kad patiria milžiniškus nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Gynybos ministerijai nusprendus nubausti įžūlųjį Jevgenijų Prigožiną ir jo „wagneriečius“, apribojant šaudmenų tiekimą, buvę kaliniai skelbia, kad patiria milžiniškus nuostolius.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Kiekvieną dieną netenkame šimtų kovos draugų. Jų galėtų būti perpus mažiau, jei kariuomenės funkcionieriai laiku aprūpintų mus ginklais ir amunicija. Nustokite savivaliauti!“ – pasakė chalatą vilkintis vyriškis užmaskuotu veidu.

Jis apkaltino Rusijos gynybos departamentą didžiuliais nuostoliais ir reikalavo, kad pareigūnai į karą išsiųstų „savo vaikus, kurie filmuoja Tik-Tok“.

Žurnalistas Denisas Kazanskis mano, kad „Wagner“ savininkas Prigožinas žengė precedento neturintį žingsnį: pirmą kartą nuo plataus masto karo pradžios jis prisipažino, kad patiria didžiulius nuostolius.

 

„Na, gal kam nors Rusijoje tai padės geriau suprasti mėsmalės mastus“, – pabrėžė Kazanskis.

Pastebėtina, kad vaizdo įrašas iš morgo pasirodė internete, belaukiant naujos mobilizacijos bangos. Tikėtina, kad dabar Rusijos kariniai komisariatai turės dar daugiau problemų su šauktiniais, kurie net ir be šio įspūdingo vaizdo įrašo nestovėjo eilėje prie karinių komisariatų durų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(0)
(135)

Komentarai ()

Susijusios žymos: