Rusai isterijoje: Paninas vienoje scenoje su Verka Serdiučka „užkūrė“ tikrą ugnį (Video)  ()

Koncerto metu Ispanijoje Paninas „užkūrė“ tikrą ugnį kartu su Verka Serdiučka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos aktorius Aleksejus Paninas, atvirai pasisakęs prieš plataus masto karą Ukrainoje ir palaikantis Ukrainą, per Verkos Serdiučkos pasirodymą Ispanijoje, „užkūrė“ scenoje tikrą ugnį. Menininkas šoko ir dainavo, juokavo.

Vaizdo įrašas iš koncerto jau pasirodė soc. tinkle. Paninas užlipo ant scenos ir pagyrė Andrejų Danilko (Verką Serdiučką), kuris, nepaisant balso praradimo, išėjo į sceną. Aktorius apkabino Verką Serdiučką, pabučiavo Serdiučkos scenos „mamą“. Paninas juokavo ir linksmai šoko pagal dainą apie Putiną ir tai, ko jam linki ukrainiečiai.

Rusijos žiniasklaida jau sureagavo į šį incidentą. Isteriški propagandistai kaltina Paniną „išdavyste“ ir bando įtikinti rusus, kad aktorius neva pasielgė neteisingai remdamas Ukrainą. Be to, Rusijos propaganda bando įgelti dėl to, kad Paninas neva aistringai bučiavo Serdiučkos scenos „mamą“.

„Ant scenos pas „žvaigždę“ su keistais įsitikinimais ir įpročiais pakilo Andrejus Paninas, dar viena „žvaigždė“ su keistais įsitikinimais ir įpročiais“, – rašo Rusijos žiniasklaida, kuri Kremliaus nurodymu bando nuteikti rusus prieš tuos, kurie nepalaiko kruvino Putino režimo.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)

Komentarai ()