[Žinios trumpai] Įspūdingi kadrai: link Zaporižios pajudėjo didžiulė Ukrainos kariuomenė (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-02-22 12:07
Šaunuoliai Ukrainos armiją, šluokite tuos pide.. visus iki vieno, lai pajunta pasekmes, kaip niekada ankščiau, to ką pasėjo.
kestutisz 2023-02-22 12:13
Na tai laukiame puolimo kažkur kitur jei jau eina tokios viešos "akcijos".
Laurynas19 2023-02-22 12:43
15metų vaikas žaisdamas travianą, dar ne tokių strategijų/apgaulių prigalvoja. Bet šiais laikais kai žvalgyba kitame lygyje, tai nemanau kad jie čia kažkokią stratigiją kuria. Keliauja jie link Zaporižios.
Debesys 2023-02-22 13:42
Na taip, viešai išklojo kur traukia, tipo, laukit su duona ir druska. Lygiai taip pat galėtų skrendantį F-35 nufilmuoti ir parašyti, kad grįžta ukrainietis iš užduoties. Kodėl skelbia tokius failus?
holax 2023-02-22 17:02
na cia dar klausimas ar tas penkiolikinis strateginiu zaidimu megejas geriau nepasirodytu uz nupezusius senius putina, gerasimova ir soigu kartu sudejus. karo pradzioj isvis nesamones dare. istisas kolonas ukrainos pestininkai sudauzydavo. po to truputi jau mokesi is klaidu. dabar siuncia patranku mesa kurios nei gaili nei skaiciuoja palygint poziciju linija. per savo lavonus lipdami bent neisileidzia ukrainieciu. o po to vistiek kolona issiuncia i prieki, ukrainos dronas pamato ir ta kolona sekmingai dega. tik si karta ne nuo pestiniko uz krumo, o nuo artilerijos.
kestutisz 2023-02-23 09:09
Realiai "kolonomis" ukraineičiai nevažiuoja niekur, nebent surežisuotai pagąsdinti. Kai buvo didieji laimėjimai net rusų propaganda stebėjosi kaip čia - mes mol tiltus susprogdinom, kad neateitų - o jie jau čia iš visų pusių, ir visai ne ten kur tikėtasi. Paskutinė reali kolona pamenu buvo 2014'taisiais, kai "žalių žmogeliukų" gesinti išvažiavo visas dalinys šauktinių, buvo foto, video reportažai, tv laidos - tuoj tuoj, padarys tvarką. Ir juos pakeliui sustabdė, pašnekėjo ir be šūvio viską atėmė.
Laurynas19 2023-02-23 11:16
Aš taip pat manau, kad čia tiesiog jėgos parodymas ir bandymas išgąsdinti laukiančius rusus. O dėl karių judėjimo kripties bei tankų kiekio bei jų padėties, tai rusija tik plokščioje žemėje negalėtų žinoti tiksliai visų duomenų ten kur palydovai neegzistuoja. Apvalioje žemėje jie tiek tų žvalgybinių palydovų bei dronų turi, jog puikiausiai viską žino.
kestutisz 2023-02-23 11:33
Palydovai palydovais, bet su jų informacijos pateikimu ir nuėjimu iki paties realaus kario su ginklu yra niuansai. Labai tikėtina, kad jis labiau tiki telegram kanalais nei tuom ką jam sako valdžia. Net (offtopic) pažiūrėti kokį https://www.reddit.com/r/CombatFootage/ ... he_trench/ iš realių apkasų - kur ukrainiečių komunikacija geresnė tai na kareiviui ten palydovai galvoje, jam reikia kad kkas pasakytų ką daryt čia ir dabar, o ne ten taktikos ir kitokiso strategijos. Ir jei kažkur gradinėje sėdi kas telegrame ir mato jog į juos "eina" dar daugiau - gali ir sudrebėt.
Laurynas19 2023-02-23 12:55
Tai va būtent, kad rusų vadovybė žino iš kur ir su kokiu kiekiu Ukraina ateina, ten ir meta daugiau karių bei pajėgumų. Aišku pats eilinis nei žino ką ten veikia ir link kur juda. Galbūt dėl tų pačių "baimės" priežasčių. Kur pasako ten ir eina daug maž, ir tu greičiausiai esi teisus, kad info eilinis iš telegram gauna. Dėl to Ukrainiečiai (spekuliuoju) ir daro įvairius video.