[Žinios trumpai] JAV žvalgyba turi itin karštos informacijos: Bidenas svarsto ar ją atskleisti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-02-23 20:19
a) Kinija supranta jog be Rusijos ji liks visiškai viena; b) Šita konfrontacija jau vyksta ilgą laiką, tad ji gali būti pasiruošusi atlaikyti globalias sankcijas, lygiai kaip Rusija - jai prognozavo 15% ekonominį smukimą, orealiai smuko tik 2%. Kitais metais prognozuojamas netgi augimas. - žodžiu dabar susiklostė situacija, kurios buvo vengta ilgą laiką - Kumunizmas prieš Kapitalizmą/Demokratiją. - Vakarai kovoja dėl dominavimo, Rytai dėl išlikimo.
Benediktas 2023-02-23 20:23
Rimtai Rusijos ekonomika nusmuko tik 2%? Skamba neįtikėtinai.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-23 21:22
Kad jie jos neturėjo apart naftos eksporto
donatasv 2023-02-23 21:40
Jei gerai pamenu putkinas per savo beveik dviejų valandų shudo lavina sakė 3 proc? Kokia reali situacija nieks nepasakys parašys ką nori ir tiek. Bet kad ir koks tas nuosmukis bus panašu žmonėms dzin liaudis plauka pasroviui su valdžia prisitaikydami, vakarų planas neišdegė, o tai gali būt blogas pavyzdys kinijai... Reikia šioje vietoje vertinti dijas naftą pakeist lengva, bet kinijos fabriko su išvystyta infrastruktūra, tiekimu, žmonių paruošimu ir t.t. tai greit ir taip lengvai nepakeisi tą supranta ir kinas ir jav. Jei smaugsim kiną tai lygiai taip pat smaugsim ir save. Stagnacija būtų visiem ir ilgam ir visose srityse, ko pasekoje kiltų dar daugiau karų... Su kinu į vieną valtį norės sėst daugiau valstybių nei su buduliu putinu.
Azys 2023-02-24 09:23
ruzijos ekonomika, kaip ir visa kita pas juos, popierinė, dabar karinė pramonė trim pamainom dirba, ekonomiką kelia, bet realiai visą jų produkciją iš kart į nuostolius nurašyt galima. Aukso atsargas pardavinėt pradėjo ne dėl to, kad viskas pas juos nėra taip blogai. Dėl kinų fabrikėlio darbai vyksta ir gamyba perkeliama/susigražinama, bet tai nėra taip, kad uždarinėjamos gamyklos, tos gamyklos kūrensis ten dar ilgai, tiesiog nevyksta jų plėtra, modernizacija minimali, o apie naujų statybas nieks rimtai nešneka. Kinija labiau priklausoma nuo vakarų, didelė dalis pramonės dirba tam, kad "aptarnautų" vakarus, Nukirpus tai, kur tuos srautus nukreips? į ruziją? Afriką? Ir nereikia zyzt, kad be kinų neišgyvensim, prieš metus kiek ašarų buvo pralieta dėl rusiškų dujų ir naftos ir ką, ogi nieko.