[Žinios trumpai] Kažkas ne taip - Lužnikuose pastebėti labai keisti įvykiai su Putinu: „Taip jis niekada nedaro“ (Video)  (3)

Per koncertą Lužnikuose paaiškėjo, kad rusams buvo pakištas netikras Vladimiras Putinas: į žmones išėjo jo klonas, pramintas „Banketiniu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-24 [Žinios trumpai] Kažkas ne taip - Lužnikuose pastebėti labai keisti įvykiai su Putinu: „Taip jis niekada nedaro“ (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politechnologas ir rašytojas Michailas Šeitelmanas teigia, kad jį išdavė ir išvaizda, ir hebrajiškas akcentas.

„V. Putinas, užlipęs į Lužnikų sceną, darė daug įtartinų dalykų. Jis paspaudė be galo daug rankų, tokio Putino, kuris be galo spaudžia rankas, mes nepažįstame. Pernai jis buvo po tokiu specialiu neperšaunamu gobtuvu, o dabar vaikšto po sceną, vaikšto tarp jūreivių ir pan. Atkreipkite dėmesį, kad jis išėjo be pranešimo“, - sakė politologas.

„Jis žinomas antrininkų sąraše „Banketinio“ vardu, dabar jį vis dažniau naudoja renginiuose. Bet svarbiausia, žinoma, ne tai. Įdėmiai klausiausi Putino Federacijos Taryboje, įdėmiai klausausi Putino ir dabar: šis Putinas kalbėjo kitaip. Pirmiausia dabartinio balsas tonu žemesnis nei kalbėjusio taryboje, per dieną taip nebūna... 

Putinas galėjo kalbėti pagal fonogramą, bet kodėl jis šveplavo, ir įpusėjus kalbai jis jau nebešveplavo, koks stebuklas. Manau, kad jis buvo pasiruošęs ilgą kalbą ir jam buvo pasakyta: „liaukis, brolau, tai nepadoru“. Tas, kuris buvo Federacijos taryboje, esu tikras, kad buvo tikras. Programinė kalba nebūtų patikėta dubleriui“, - sakė politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(11)
(81)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: