Šoigu šeimoje didelis skandalas: žentas peržengė visas ribas - skelbiama, ką padarė  ()

Sporto tinklaraštininkas ir Šoigu dukters vyras Aleksejus Stoliarovas pritarė Rusijos žurnalisto antikariniam įrašui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu šeimoje bręsta skandalas: jo dukters Ksenijos vyras, sporto tinklaraštininkas Aleksejus Stoliarovas, pritarė antikarinei pozicijai - įrašui apie Ukrainos pergalę. Pastaruoju metu Kremliuje jau ir taip sklando kalbos apie Šoigu „neveiksmingumą“ einant gynybos ministro pareigas.

Kalbama apie Rusijos žurnalisto Jurijaus Dudios publikaciją, kurią jis paskelbė, minint visapusiškos Rusijos Federacijos invazijos į Ukrainą metines, savo „Instagram“ tinkle. Joje jis rašė apie paramą Kyjivui.

„Ukrainos žmonėms ir visiems žmonėms iš Rusijos, Baltarusijos ir kitų šalių, kurie priešinasi šiam karui – parama ir greitos pergalės linkėjimai, nugalint blogį“, – rašė Dudia.

 

 

 

 

Šie žodžiai patiko Šoigu žentui, po publikacija jis padėjo „patiktuką“, o savo asmeniniuose socialiniuose tinkluose patarė rusų „Z-galvijams“ mažiau  „šūdmaliauti“, rašo „Moscow colling“.

„Z-galvijo pamiršo paklausti“, – vienai rusei atsakė Stoliarovas ir patarė jai eiti į frontą, kautis su Ukraina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(226)
(3)
(223)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()