„Tai bus 100%“. Rusijoje kyla audra - Baškirija reikalauja nepriklausomybės!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-25 23:25
Geros naujienos iš Rusijos* žemių. Tas tautų kalėjimas turi būti nugriautas!
justt 2023-02-26 11:39
Cia tik technologiju pezalai, kaip ir kita dauguma straipsniu. Ruskiai varo savo propaganda, o technologijos ukrainieciu, tik nesuprantu, kam mums ta propaganda, mes ne ukrainieciai
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-26 13:43
Pagal nuorodą į originalų straipsnį, tai straipsnis ne pilnai išverstas (ne visa jo dalis). Ten kiek daugiau info yra, bet tik šiek tiek. Jeigu toks scenarijus pradės pildytis, tai tikėtinas, kad ir kiti regionai sumanys atsiskirti. Tai bet kokiu atveju būtų daug geresnis scenarijus negu NATO tankai ir lėktuvai Maskvoje - žiurkė užspeista į kampą puola. Ir pas tą žiurkę branduoliniai ginklai. Tai geriau žiukei priešas būtų iš vidaus, o ne išorės, nes prieš vidinį su branduoliniu nepakovosi.
Hmz 2023-02-26 15:06
Klouniškas straipsnis. Yra organizacija "Baškirų nacionalinis politinis centras", iš kurio realiai mes matome tik jo vadovą. Sakytasis vadovas planuoja surengti kažkokį ten suvažiavimą (kieno?), kuris, jo nuomone, paskelbs Baškortostano nepriklausomybę. Šiais laikais žmonės taip nušoko nuo proto, kad kaip akis išdegę puola tikėti bet kokia informacija, kuri atitinka jų lūkesčius ar baimes. Tai, ką anksčiau visi vadino "whishful thinking" ir pajuokdavo, dabar internetinei biomasei tapo "new normal".
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-26 15:54
Labai tau ačiū už tokias pastabas! Iš tiesų taip: turbūt tiek aš, tiek daugelis kitų yra įpratę technologijos.lt vertinti kaip gana rimtą naujienų šaltinį, besivadovaujantį mokslo žmonių standartais, kai informacija yra patikrinama, kai atmetami visokie pezalai... Ir nors jau eilę metų t.lt "pasiekęs dugną", tam tikri mūsų įpročiai yra išlikę. Čia jau nebe mokslas ir technologijos - čia jau kaip koks radijo laidos skelbimas kur belekas apie beleką! Kažkaip su tuo reikėtų baigti. Kalbu apie vartotoją, ne apie kūrėją.
gytis13 2023-02-26 16:14
Prisimenant praeitį kai griuvo TSRS tai nepriklausomybes skelbė tuometiniai sąjunginių respublikų (Baltarusijos, Ukrainos ir t,t) vadovai su parlamentų palaikymais. Pagal analogiją dabar apie nepriklausomybės turėtų kalbėti autonominių respublikų parlamentai su gubernatoriaus priešakyje, tada vertinčiau kaip rimtas pretenzijas. O visa kita tai saviveiklininkų neturinčių realios valdžios papeizėjimai, tad šiuo atveju neverta gilintis į straipsnio patikimumą, tiesiog reikia daryti teisingas išvadas.
immortallt 2023-02-26 19:12
Apie NATO tankus maskvoje, čia tik maskoliai skiedžia.
Hmz 2023-02-26 20:58
O iš tiesų visa gyvenimo išmintis susakyta sename filme: "Keep your hand on your gun. Don't you trust anyone. There's just one kind of man that you can trust, that's a dead man, or a gringo like me. Be the first one to fire. Every man is a liar. There's just one kind of man who tells the truth, that's a dead man, or a gringo like me."
kestutisz 2023-02-26 21:26
Yra logikos - pirmi nubyrėję gal sutaupys ant reparacijų.