Šokiruotas rusų kareivis paskelbė, ką matė fronte savo akimis : „Jie vos viena granata sudaužė mūsų T-90 į šipulius!“  ()

Rusijos karys pasakojo, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos viena granata tanką T-90 pavertė metalo krūva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas paskelbė perimto Rusijos okupanto telefoninio pokalbio įrašą. Rusų karys kalbėjo apie didelius nuostolius, karinės technikos trūkumą ir aukštą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų meistriškumą.

Jis kalbėjo apie tai, kaip Ukrainos kariuomenė bepiločių orlaivių pagalba naikina rusų karinę techniką. Ukrainos ginkluotosios pajėgos rengia „karuseles“ virš priešo pozicijų, po kurių tiksliai numeta sviedinius į okupantų pozicijas.

„Nuo mūsų, dešinėje pusėje, žodžiu, turbūt už 300 metrų buvo užmaskuotas T-90... Trys dronai pakilo... Šaudėme į juos. Vienas priskrenda, numeta granatą į tanką. Bokštelis kaip pakilo..., po velnių, bokštelis pakilo 20 metrų aukštyn.... T-90, sako, turi nepramušamus šarvus. Aha! Ir buvo sudaužytas į šipulius, velnias! Pas mus visa sena įranga reaktyvuota, naujos neturime. Jie dirba HIMARS, o mes neturime nieko panašaus“, – sakė Rusijos karys.

(126)
(0)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: