Rusija skubiai gelbėja savo brangiausią karo monstrą – į Baltarusiją mestas ypatingas lėktuvas  (1)

Lėktuvas atvyko iš Ivanovo-Pietų aerodromo, kur yra A-50U remonto ir modernizavimo centras. Tai netiesiogiai patvirtina ataką prieš brangiausią Rusijos oro pajėgų orlaivį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-28 Rusija skubiai gelbėja savo brangiausią karo monstrą – į Baltarusiją mestas ypatingas lėktuvas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Baltarusijos Mačuliščių aerodromą atskrido Rusijos lėktuvas Il-76 iš tolimojo radiolokacinio žvalgybos orlaivių techninės priežiūros centro. Tai pranešė „Baltarusijos Gayun“ stebėjimo grupė.

Lėktuvas, kurio skrydžio numeris RF-86843, į aerodromą atvyko vasario 26-osios vakare. Jis priklauso 610-ajam Rusijos oro pajėgų kovinio pritaikymo ir skrydžių personalo perkvalifikavimo centrui. Vasario 27 dieną lėktuvas išskrido iš Ivanovo-Pietų aerodromo, kur yra A-50 bazė. Šalia aerodromo taip pat yra 308-oji aviacijos gamykla ir aviacijos techninė bazė.

 

Stebėjimo grupė pažymi, kad būtent 610-ajame centre remontuojami ir modernizuojami A-50 lėktuvai. Taip pat aviacijos bazėje saugoma 10 tokių orlaivių, iš kurių 1 buvo remontuojamas. Il-76 atvykimas gali netiesiogiai patvirtinti informaciją, kad A-50U buvo apgadintas ir jam atkurti reikalingi specialistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(2)
(41)

Komentarai (1)