„Tai yra baisus dalykas, tai yra didelė problema“. Ukrainos karys paskelbė mirtiną Rusijos ginklą  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris, politologas Kirilas Sazonovas teigia, kad Donbaso užėmimo data vėl nukeliama ir priešui tikriausiai nepavyks to padaryti iki kovo 31 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas kalbėjo apie tai, ar okupantai gali užimti visą Donecko sritį iki kovo pabaigos - Kirilas Sazonovas mano, kad rusai neturi tokių galimybių.

Sazanovas užsiminė apie pastebimą problemą rusų gretose - dezertyravimą. „Dezertyravimo tikrai yra, bet todėl jiems dirba būriai. Štai kodėl iš Rusijos atvyko specialiosios pajėgos ir policijos būriai, kurie kontroliuoja šį procesą“, – teigė Sazanovas.

Sazonovas pašiepė nuolatinius plano užgrobti Donbasą pakeitimus: „Tiesą sakant, dabar jie išdidžiai sako: iki kovo 31 d., bet anksčiau ketino... buvo tokia užduotis užgrobti visą Donecką iki kovo 1 d. Nieko neišėjo. Dabar iki kovo 31 d. Manau, kad iki 31 dienos bus toks pat rezultatas kaip iki kovo 1 dienos.“

 

„Kalbant apie aviaciją, tai yra baisus dalykas, tai yra didelė problema. Bombardavimai yra labai rimti, bet faktas yra tas, kad mūsų oro gynyba veikia gana gerai. Vakar 110-osios brigados vaikinai „Stinger“ numušė „Su-25“ Avdijivkoje. Plius kitos oro gynybos sistemos veikia. Jie labai nenoriai skrenda į mūsų teritoriją“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris.

(60)
(0)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: