Jei tai tiesa, bus galingas skandalas! Plinta video, kaip Putino generolas, Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadas Baltarusijoje, nusirengė nuogas ir šoko prieš kamerą (Video)  (3)

Socialiniai tinklai „grožisi“ Rusijos Federacijos generolo, vyriausiojo sausumos pajėgų vado Aleksandro Matovnikovo erotiniu šokiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-28 Jei tai tiesa, bus galingas skandalas! Plinta video, kaip Putino generolas, Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadas Baltarusijoje, nusirengė nuogas ir šoko prieš kamerą (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos herojai visada pasižymi dviprasmiškais veiksmais per plataus masto karą, tad iš jų galima laukti bet ko.

Šį kartą skandalo centre atsidūrė Rusijos Federacijos herojus, Sausumos pajėgų vyriausiojo vado pavaduotojas Aleksandras Matovnikovas.

Neaišku, ar okupanto šokis sufabrikuotas ar tikras, bet filmuota medžiaga beprotišku greičiu plinta po internetą. Apie ją skelbia daugybė kanalų, pvz. „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Kam buvo įrašytas vaizdo įrašas ir kas jį nutekino į internetą, nežinoma. Galbūt tai tik eilinė apgaulė. Bet dabartiniame fone Vakaruose ji plinta žaibišku greičiu, o kuo daugiau tokių skandalų, tuo blogiau Rusijos kariuomenei ir tuo geriau Ukrainos sąjungininkams. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(7)
(45)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: