O čia tai bent! Kličko sėdo į „Leopoard“ tanką – nufilmuota, ką su juo išdarinėjo (Video)  ()

Vaizdo įrašas pasirodė praėjus kelioms dienoms po to, kai Vokietija paskelbė, kad Ukrainai prideda dar keturis „Leopard 2“ tankus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs bokso čempionas Vladimiras Kličko paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip jis vairuoja tanką „Leopard“, kurį Vokietija išsiuntė į Ukrainą kovoti su Rusija vykstančiame kare.

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas neskelbtoje vietoje, kuriame Kličko pasakoja, kad prieš metus niekada nemanė, kad vairuos „katę“. Jis taip pat dėkoja Vokietijai ir „laisvajam pasauliui“ už pagalbą Ukrainai krizės valandą. 46 metų Vladimiras yra Kijevo mero Vitalijaus Kličko brolis.

„Prieš metus niekada negalvojau, kad vairuosiu šią katę“, – sakė jis įrašytoje žinutėje, paskelbtoje „Twitter“.

 

„Metai karo Ukrainoje, kančios metai, metai, kai mūsų valia tampa stipresnė nei bet kada, tokia stipri kaip šis tankas. Ačiū tau, Vokietija, ačiū laisvajam pasauliui už viską, ką dėl mūsų darote“, - sakė jis.

Kličko pasitraukė iš bokso 2017 m., tapęs pasaulio sunkiasvorių čempionu visose keturiose versijose (IBF, IBO, WBO ir WBA).

Vaizdo įrašas pasirodė praėjus kelioms dienoms po to, kai Vokietija paskelbė, kad Ukrainai ji prideda dar keturis „Leopard 2“ tankus, todėl bendras skaičius padidės nuo 14 iki 18.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()