„Bet atsiprašau, b$@#, mes jūsų ten nesiuntėme“ – paaiškėjo, kas nutinka su protestus keliančiais okupantais (Video)  ()

Lėšų rinkimo akcijos, skirtos aprūpinti Rusijos okupacinę kariuomenę Ukrainoje, papiktino net rusų karių artimuosius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lėšų rinkimo akcijos, skirtos aprūpinti Rusijos okupacinę kariuomenę Ukrainoje, papiktino net rusų karių artimuosius.

Ukrainos žvalgyba perėmė įdomų Kremenos srityje veikiančio Rusijos kariškio pokalbį telefonu. Jis su žmona aptarė prastą Rusijos okupacinės kariuomenės aprūpinimą Ukrainoje. Okupanto žmoną labai papiktino tai, kad iš rusų renkamos aukos Rusijos kariuomenės aprūpinimui.

„Jie renka pinigus termovizoriams ir t.t... Aš viską suprantu. Taip, suprantu, kad tai mūsų vyrai, kad reikia jiems padėti. Bet atsiprašau, b$@#, mes jūsų ten nesiuntėme. Kodėl jūsų neaprūpina? Kodėl, b$@#, aš turiu aprūpinti Rusijos kariuomenę?“ – skundėsi rusė.

Jos vyras okupantas nurodė, kad rusų kariai, išreiškiantys nepasitenkinimą dėl tiekimo, baudžiami siuntimu į karščiausias fronto vietas.

„Įsivaizduok, pas mus iš kitų batalionų siunčia už bausmę! Mes esame š#$%čiausia linija! Ką tik iš kito bataliono pas mus buvo atsiųstas vaikinas perauklėjimui... Jis ten išsikalinėjo, kad juos blogai aprūpina ir panašiai. Jie tada jį pyst – į mūsų frontą išmetė“, - pasakojo okupantas.

Jis buvo itin griežtas savo bataliono vadui dėl to, kad šis sėdi užnugaryje ir nepasirodo fronto pozicijose.

„Bataliono vadas yra p#@%$#. Jis gyvena name. Jau du mėnesius šiose pozicijose, o jis čia buvo tik du kartus. Du kartus! Jie yra mobilizuoti... Jie tiesiog suknisti suskiai!“ - pranešė Rusijos Federacijos kariškis.

 

Jis pridūrė, kad moralinė-psichologinė būklė jo būryje yra itin apgailėtina. Kareiviai pasirengę susižeisti, kad tik grįžtų namo.

„Čia p!@#$%, visi iš proto eina... Sako: „Sulaužyk man kulną... Iš karto moku 60 tūkst.“ Kulnas ilgai gyja. Na, kad galėtum nusimuilint namo šešiems mėnesiams“. Aš sakau: „Duok, aš tau jį peršausiu... Ruošk grynus; tik duok man savo kalašniką, aš tave peršausiu, o paskui galėsi sakyti, kad netyčia susižeidei“, - pasakojo okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(0)
(112)

Komentarai ()