„Klausimas bus išspręstas kovo mėnesį“ – Girkinas skelbia apie Rusijos žlugimą Padniestrėje (Video)  ()

Per artimiausius mėnesius Padniestrė gali būti išlaisvinta iš Rusijos okupacijos, mano buvęs FSB karininkas karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau šį pavasarį netikra Kremliaus „respublika“ Padniestrėje gali nustoti egzistuoti. Taip mano Rusijos karo nusikaltėlis, FSB atsargos karininkas Igoris Girkinas, dar žinomas Strelkovo pavarde.

„Situacija aplink Tiraspolį vėl labai sparčiai kaista. Tuo pat metu, kaip žinia, Moldovoje pasikeitė valdžia, ten į valdžią atėjo vanagai, kurie jau pareiškė, kad Rusijos karinis kontingentas turi būti nedelsiant išvestas. Manau, kad artimiausiu metu Moldova pateiks Rusijos Federacijai reikalavimą dėl pasitraukimo ir jo laiko bei pasitrauks iš bet kokių susitarimų. Tada bus tik techninis momentas. Tikiu, kad per kovą, gal net ne visą, problema su Padniestre bus išspręsta. Man asmeniškai tai be galo skaudu... Aš pats ten kovojau“ – sakė karo nusikaltėlis.

Pažymėtina, kad Maskva labai aktyviai kursto isteriją apie Padniestrę. Skleidžiami melai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos telkiasi šalia nepripažintos „respublikos“ su planais deokupuoti Moldovos teritorijas. Prie šių netikrų naujienų skleidimo prisijungė net Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministerija.

Kyjivas, komentuodamas šį skandalą, patikino, kad gerbia Moldovos teritorinį vientisumą, todėl neketina vykdyti karinių operacijų jos teritorijoje.

(59)
(3)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: