[ŽT] Ekspertas skelbia apie galimus netikėtus įvykius: „Pekinas mielai įžengtų į Rusijos teritoriją“ (Video)  ()

Karo ekspertas Michailas Pritula pakomentavo Kinijos pasirengimą atvirai remti Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailas Pritula užtikrintai pasisakė apie Kinijos poziciją Rusijos ir Ukrainos kare ir apie tai, ar jos kariai galėtų įžengti į Rusijos teritoriją.

Jis intrigavo, kuo baigsis situacija su Kinijos kariuomenės įžengimu į Rusiją.

Karo ekspertas autoritetingai pareiškė, kad nereikėtų atmesti galimybės, jog Kinijos kariuomenė įžengs į Rusijos teritoriją, ir papasakojo, kuo toks dalykas gali baigtis Rusijai: „Žinoma, Pekinas pasirengęs padėti Rusijai. Kažkada buvo toks terminas, kaip „Kinijos pagalba“.

Ką tai reiškia? Esu įsitikinęs, kad Pekinas mielai įžengs su savo kariais į Rusijos teritoriją, kad padėtų Rusijai, bet atgal nesitrauks.“

Michailas Pritula aiškino: „Pekinas turi savų teritorinių problemų su Rusija. Tam tikra teritorija Tolimuosiuose Rytuose, anksčiau priklausiusi Kinijai, dabar yra Rusijos dalis. Demografinis tankumas Kinijoje yra šimtą kartų didesnis (vienoje Amūro upės pusėje vienam kvadratiniam kilometrui tenka 1,5 žmogaus, o kitoje – 156 žmonės vienam kvadratiniam kilometrui).

 

Tai didžiulis demografinis tankumas, todėl Rusija Kinijai įdomi kaip šalis, kuriai šiuo metu priklauso jos teritorija. Rytai – subtilus klausimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(5)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: