„Viskas yra labai labai blogai“ – Girkinas paskelbė griežtai slepiamą Rusijos situaciją  ()

Rusijos pajėgos Ukrainoje per mėnesį patyrė daugiau nuostolių nei per visą Afganistano karą, pripažino karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

FSB atsargos karininkas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas vasario 24 d., Putino „specialiosios operacijos“ Ukrainoje metinių proga, padarė naują pareiškimą. Jis atvirai kalbėjo apie Rusijos pralaimėjimus ir didžiausius jos nuostolius. Strelkovas paskelbė savo kalbos filmuotą medžiagą savo „Telegram“ kanale, praneša Dialog.UA.

„Čia - didelis karas. Daug didesnis nei Čečėnijos! Ir dėl nuostolių, ir dėl visko. Per mėnesį prarandame žmonių... žuvo ir sužeista kaip Afganistane per visą karą. Didžiuliai nuostoliai! Tūkstančiai žmonių kas mėnesį žūsta ar yra sužeidžiami. Tūkstančiai žmonių. Ir mes stengiamės viską nuslėpti“, – sakė Strelkovas. Jis taip pat su liūdesiu pareiškė, kad Rusijai mūšio lauke viskas yra labai blogai. Progreso praktiškai nėra. Rusijos ginkluotosios pajėgos patiria vieną pralaimėjimą po kito.

„Neseniai prie Vuhledaro buvo sumuštos dvi brigados, kurios bandė kažkur veržtis ir net nepasiekė fronto linijos - pakeliui buvo sušaudytos. Ne tik šios brigados, bet ir prijungti daliniai... Mes kovojome netoli Avdijivkos jau metus, o prie jos net arti nepriėjome. Metai kovų Marijinkoje. Metai! Kiekvieną mėnesį Pušilinas praneša, kad tuoj ji bus užimta. 12 mėnesių ima ir niekaip nepaima. Marijinkos! Čia yra Donecko pakraštys“, – virkavo karo nusikaltėlis.

 

Jis tikina, kad rusai net praėjus metams nesupranta šio karo prasmės. „Mes stebime ne šiaip klaidų eilę, bet kažkokį selektyvų kretinizmą“, – drąsiai pareiškė Strelkovas.

(160)
(2)
(158)

Komentarai ()

Susijusios žymos: