Kodėl Pekinas skubiai keičia poziciją dėl karo: „Kinai staiga kai ką suprato“ (Video)  (5)

Sensacingas Kinijos „taikos planas“ nėra skirtas Kremliaus sukeltam karui prieš Ukrainą užbaigti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesą sakant, Pekinas tokiu gudriu būdu bando „parduoti“ nugalėtą diktatorių Vladimirą Putiną. Žinoma Rusijos žurnalistė, istorikė ir rašytoja Julija Latynina savo nuomonę šiuo klausimu paskelbė asmeniniame „YouTube“ kanale.

„Jei perskaitysite planą..., tai čia yra kažkokia nesąmonė. Bet jei supranti, kas už to slypi, tai iš tikrųjų viskas labai pagrįsta. Kinai suprato, jog V. Putinas buvo nurašytas ir nurašytas be jų. Ir tai jiems visiškai neapsimoka“, – kalbėjo J. Latynina.

Ji patikslino, kad V. Putino politika yra naudinga Pekinui. Pavyzdžiui, nafta. Kinija ne tik perka rusišką energiją su nuostabiomis nuolaidomis. Ji taip pat ima tai kredito lėšų sąskaita, tai yra, realūs pinigai šioje prekyboje apskritai neatsiranda.

„Visi matė, kad tas žmogus yra vaikščiojantis politinis numirėlis. J. Bideno vizitas ir visa kita, kas įvyko šią savaitę, yra signalas Rusijos Federacijos elitui: „pakarkite jį patys, jei nenorite su juo kabėti“... Kinai suprato, kad nedalyvauja pokylyje... Į šį reikalą įsitraukė, kad kas nors iš jų nupirktų V. Putiną“, – paaiškino žurnalistė.

 

Ji pažymėjo, kad pasaulyje parama V. Putinui ir toliau smunka. Pasaulio elitas savo politikoje pagaliau pradėjo vadovautis moralinėmis normomis. Diktatorius pralaimėjo, jis yra nevykėlis. Ir niekas nenori turėti reikalų su nevykėliais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(8)
(281)

Komentarai (5)