„Niekšas ir visiškas kvailys“. Naujas skandalas sprogdina Rusiją - Šoigų sumaišytas su žemėmis  ()

Teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas užsipuolė Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas užsipuolė Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu dėl neseniai kilusių skandalų, susijusių su jo žentu tinklaraštininku Aleksejumi Stoliarovu, kuris pritarė antikariniam įrašui, o paskui patarė „Z-galvijui“ mažiau šnekėti.

Savo „Telegram“ kanale Girkinas teigė, kad sąmoningai nieko nerašo ir nekomentuoja apie „fanerinio maršalo“ Šoigu žentą, nes kiekvienoje šeimoje yra „juodųjų avių“, visiems pasitaiko. Tačiau pačiam Šoigu jis turi daug pretenzijų ir ne dėl jo „šeimos“.

„Turiu pretenzijų ponui Šoigu visai ne dėl jo šeimos, o dėl to, kad jį - niekšą, hedonistą ir visišką kvailį, laikau vienu iš pagrindinių mūsų akivaizdaus nepasirengimo karui karinėje-techninėje srityje kaltininku, taip pat absoliučiai neprofesionalių ir absoliučiai netalentingų RF gynybos ministerijos darbuotojų sukomplektavimu“, – sakė Girkinas.

 

Teroristas mano, kad Šoigu yra kaltas dėl „Rusijos gynybos ministerijos pavertimo superbiurokratine struktūra“.

„Rusijos gynybos ministerija yra nekompetentinga karinėse operacijose, ir būtent už tai Šoigu turi atsakyti prieš karinį tribunolą. O ne už dukrą, kuri yra tėvo kopija, ir jos niekšišką vyrą - idiotą žentą“, – pridūrė Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: