Rusijoje paleista „Hulianočka“! Kyla didžiulis skandalas, Z-patriotai įsiutę (Video)  ()

Ir vaikai, ir suaugusieji linksmai šoko pagal dainą „Hulianočka“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje gan įdomiai buvo švenčiama vaikų šventė. Mažieji agresorės šalies gyventojai kartu su suaugusiais šoko pagal Verkos Serdiučkos dainas.

Tinkle pasirodė vaizdo įrašas, kuriame, pasak „Telegram“ kanalo „Shot“, Lipecko srityje buvo nufilmuota vaikų šventė. Su dainom, šokiais ir, kaip vėliau paaiškėjo, su Verka Serdiučka.

Andrijus Michailovičius Danilko (ukr. Андрій Михайлович Данилко, gerai žinomas savo personažo vardu – Verka Serdiučka, ukr. Вєрка Сердючка; g. 1973 m. spalio 2 d. Poltavoje) – ukrainiečių Pop-Trash ir šokių muzikos atlikėjas, dainininkas.

Ir vaikai, ir suaugusieji linksmai šoko pagal dainą „Hulianočka“, kurioje „liejasi dainos, liejasi vynas“, taip pat sakoma: „Ukraina dar nemirė“.

„RosSMI“ jau nustatė, kad vakarėlis su dainomis apie Ukrainą vyko kavinėje „Victoria“.  Nustatyta  ir „kaltininkė“ – šventę organizavusi įmonė. Jos darbuotojai bando teisintis. Bendrovė teigė, kad jie „atlieka vidinį tyrimą“ ir neigė meilę Serdiučkai su Ukraina.

 

Įdomu tai, kad vakarėlyje dalyvavo ir animatoriai su Haggy Waggi, siaubo žaidimo veikėjo, kostiumais. Visai neseniai Rusijos Federacijoje žaisluose su Huggy Waggi buvo nustatytas padidėjęs fenolio kiekis. Dėl to Rusijos valdžia net pradėjo kalbėti apie toksiško suvenyro „reikalavimų apyvartai sugriežtinimą“. Be to, Rusijos Federacijoje jie mano, kad šis personažas yra „per laisvas“, Huggy Waggi iškamša netgi buvo sudeginta viename iš Rusijos miestų.

Pats Andrijus Danilko jau yra sakęs, kad jam, kaip ir daugeliui kitų Ukrainos atlikėjų, buvo uždrausta atvykti į Rusiją 50 metų. Anot muzikanto, tokia žinia jo nė kiek nenuliūdino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()